Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
ljubo46:
--- Citat: Maurini-Tuning - 31 Prosinac, 2012, 16:19:25 ---Jesi maknuo tu podlosku? :) I bolje da ga ne forsiras jos malo... Jos par km pa onda stiskaj :icon_biggrin:
DR-ago mi je sto ide rox ;D
--- Kraj citata ---
Ma ostavio sam podlošku i to 1.2mm jer bez nje teško kreče i jako mi padne remen u polutkama al velim ti kud mi je otišao pa satu ja sam pre zadovoljan... :icon_biggrin: :toothy12: :icon_biggrin: :toothy12:
a ovo za stiskanje ma valjda mu nebude ništ ima dobro ulje i bio se dobro zgrijao smjesa je malo bogatija... :icon_thumright:
Josip:
--- Citat: ljubo46 - 31 Prosinac, 2012, 16:24:13 ---
--- Citat: Maurini-Tuning - 31 Prosinac, 2012, 16:19:25 ---Jesi maknuo tu podlosku? :) I bolje da ga ne forsiras jos malo... Jos par km pa onda stiskaj :icon_biggrin:
DR-ago mi je sto ide rox ;D
--- Kraj citata ---
Ma ostavio sam podlošku i to 1.2mm jer bez nje teško kreče i jako mi padne remen u polutkama al velim ti kud mi je otišao pa satu ja sam pre zadovoljan... :icon_biggrin: :toothy12: :icon_biggrin: :toothy12:
a ovo za stiskanje ma valjda mu nebude ništ ima dobro ulje i bio se dobro zgrijao smjesa je malo bogatija... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
naravno da mu nece bit nista :icon_thumright:, jos si i 200km presao od sklapanja, da se trbalo dogodit nesto vec bi se dogodilo
sta se tice toga, mogao si odmah nakon sastavljanja ostavit da se popne na radnu temperaturu i iza toga ic na voznju, i postepeno dodavat i pustat gas po par sekunda i tako 40 60 80 100% i to je to, i napravis takva dva dira i to je razradeno, iza detaljno stelanje i to je to
ljubo46:
ma mali je ko bebica :binkybaby: ne ureko se... :toothy12: ide ko lud velim smjesa je bogatija gledao sam svijecicu tamna je...i osjetim da mu paše ganjanje a ne ubijanje na 6000 okretaja...sad se vec vozim na 8000 a kad ga tjeram full gas onda je na 10000 :icon_biggrin:
[R]UNNE[R]:
.
ljubo46:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 01 Siječanj, 2013, 13:55:23 ---sad baci novogodišnju vožnju.. :toothy9: :toothy9: :toothy11:
--- Kraj citata ---
evo baš gledam sunce polako kida ovu maglurinu i čini mi se da je sve toplije tako da če možda i past prva vožnja u 2013 godini :icon_thumright: ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju