Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (244/418) > >>

suni:
Rox je bombon (Y) da je meni jedan takav a ne runner spori ruzni

JosipMarijanovic:

--- Citat: suni - 08 Lipanj, 2015, 22:53:52 ---Rox je bombon (Y) da je meni jedan takav a ne runner spori ruzni

--- Kraj citata ---

Rox ti je premali. Sto fali tvom runneru? Stavi multivar i leti. Mnogi bi bili presretni da im netko kupi novog runnera

suni:

--- Citat: JosipMarijanovic - 08 Lipanj, 2015, 22:55:21 ---
--- Citat: suni - 08 Lipanj, 2015, 22:53:52 ---Rox je bombon (Y) da je meni jedan takav a ne runner spori ruzni

--- Kraj citata ---

Rox ti je premali. Sto fali tvom runneru? Stavi multivar i leti. Mnogi bi bili presretni da im netko kupi novog runnera

--- Kraj citata ---
Znam da je premali i probo sam multivar na svog i neide nis bolje par na sat razlike i ubrzanje isto
i ako nevidis salu u mojim recenicama i ako kad si me vidio nisi vidio smjesak na mom licu zbog toga sto imam nesto kaj nema puno njih trebaju ti ocale :P

Toni46:
Ako bih kupio sa žmigavcima moram mjenjati relej i jos je taj štop skuplji plus onda još moram uzeti i undertail,to sve skupa bi me doslo preko 600kn...   :nono:
Hvala Suni  :icon_biggrin:
Meni je skut i ovako prelijep a i nije sve u stylingu već je nešto i u mašini

JosipMarijanovic:

--- Citat: suni - 08 Lipanj, 2015, 22:58:12 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 08 Lipanj, 2015, 22:55:21 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Znam da je premali i probo sam multivar na svog i neide nis bolje par na sat razlike i ubrzanje isto
i ako nevidis salu u mojim recenicama i ako kad si me vidio nisi vidio smjesak na mom licu zbog toga sto imam nesto kaj nema puno njih trebaju ti ocale :P

--- Kraj citata ---

Nego kad ces na crtu kraj mene da vidimo jel ide bolje ili ne sa multicem? :P ali poslije mjerimo i potrosnju da vidimo kako stvari i tu stoje ;)

Toni, rox je i ovako jedan od ljepsih i ocuvanijih u hr. Nemoj dirati nista. Lovu za gorivo i ulje i vozaj se

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju