Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (240/418) > >>

nomad:
Probaj taj mitsu , nije skup i nece ti bit zao. jebes kevlar da je neznam ciji , to je sam za race, odvezes i u smece sa njime.
ja bih probao sa bijelom centralnom prvo, bolje meksa centalna i nesto teze role nego obratno.

zvonkec ja naviko na taj kineski vario pa mu nis nije jasno sad hahaha.

ljubo46:
Da bude tako. Kolega valjda mislis na lakse rolice i meksi centralni feder.. :icon_thumright:
ne moze kontra..
sad su 5.5gr i zuti malossi, vrti se na 9600 ali cini mi se da su lezaji radilice pri kraju. Sad sam skuzio pri zamjeni rolica. Imaju dosta lufta i vibracije su velike. Rox ima 20500km sad. Mozda i vise.

nomad:
da,  obratno  :icon_tongue: meni je taj zuti bio dobar samo kad sam s6 replicu imao.

jbg. vadi ih van da nebude jos veceg cirkusa, jos da je i neka radilica jaca odmah  ;D

ljubo46:
Jel da...imaju dosta lufta i to kad vucem radilicu van pa nutra guram...ima vise od milimetar hoda...a za radilicu nisam pametan. Ova jos djeluje ok. Sad da ju ostavim :dontknow:

nomad:
a gle sve je super dok ne pocnu rondat, a ako nemas namjeru prodat skuter uskoro, stavis bgm i miran si, em mozes onda bez straha stavit i jaci kit.

zadnji minarelli koji sam otvarao imao je skoro 40tkm , stari neos sa dr evo, i ostavio sam org. radilicu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju