Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
ljubo46:
--- Citat: andy - 11 Ožujak, 2014, 20:30:20 ---Sutra vožnjica ?
Pa ćemo snimat :toothy10:
--- Kraj citata ---
mogli bi... ;D ujutro imam praksu i popodne sam slobodan pa bi mogli pravi đir napravit, još dok imam roxa jer imam ozbiljnog kupca...haha
--- Citat: steeef - 11 Ožujak, 2014, 20:31:16 ---de prodaj to pa se vozi na šogijevor runnerici...tam bar ima mjesta dost :P
samo nemoj i ti sad za kanada odletit,kaj buš tam motorne sanjke friziral? :toothy3:
--- Citat: andy - 11 Ožujak, 2014, 20:30:20 ---Sutra vožnjica ?
Pa ćemo snimat :toothy10:
--- Kraj citata ---
naletite na kafha :P
--- Kraj citata ---
možda doletimo do tebe...a mogo bi s nama na vožnju valjda imas nesto za provozat se tj nesto za iznajmit.. :toothy3:
nikakve 50-tke me vise ne zanimaju...reko sam šta ću kupit i stojim iza toga... :icon_thumright:
Grale:
Znaš da on ima doma samo Piaggie, tak da neće s tim ić da te nebude sram :jerk: :icon_tongue: :P
Nek si otijde po mojeg diteka, on čami sad po ljepom vremenu, brijem čak da su i ključevi u njemu, niko ga neće ni pogledat, kamoli ukrast :dontknow: :icon_biggrin:
ljubo46:
--- Citat: Grale - 11 Ožujak, 2014, 21:07:35 ---Znaš da on ima doma samo Piaggie, tak da neće s tim ić da te nebude sram :jerk: :icon_tongue: :P
Nek si otijde po mojeg diteka, on čami sad po ljepom vremenu, brijem čak da su i ključevi u njemu, niko ga neće ni pogledat, kamoli ukrast :dontknow: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
hahah :toothy12: :toothy12:
steeef:
--- Citat: Grale - 11 Ožujak, 2014, 21:07:35 ---Znaš da on ima doma samo Piaggie, tak da neće s tim ić da te nebude sram :jerk: :icon_tongue: :P
--- Kraj citata ---
de bogati rađe idem pešaka :laughing7:
ljubo46:
pozzz svima evo da javim, roxa slažem na serijalu i takav ce se prodat...ostaje u obitelji..
delta, linearna polutka, podizac amortizera, mhr replica, zvono bgm s rebrima, dell 19, sve ide u prodaju. yasunija sam vec prodao..
budemo zakljucali temu za koji dan...a za mjesec dva ce vjerovatno doći nova i to prava pila- Gilera nexus 500ie hahah ;D
pozzz :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju