Tehnički kutak > Tuning skutera
Sr 50 problem minareli
novak.zg:
idem onda danas to rastavljat pa cu vidjet,najveci problem je to kaj su promjenjeni lezajevi prije dva mjeseca.
igor.sb:
--- Citat: novak.zg - 04 Lipanj, 2008, 15:31:02 ---ako su otišli lezajevi na osovini od radilice onda osovina plese ljevo desno i automacki je potrgala vodenu pumpu
kaj nije tak
--- Kraj citata ---
ti ciljas da su osli lezajevi samo zato jer ti iz vodene curi voda?
osovina radilice, magnet, plasticni onaj propeler ili sta je vise, osovina, 2 lezaja, semering, dihtung....bla bla
to sve zajedno nema bas i neke veze sa lezajevima na radilici i curenjem vode iz pumpe
skini tu vodenu, rastavi vidi jel sve uredu
ako ne valja imas za kupiti set za reparaturu vodene kosta nekih 150kn
btw...jel primjecujes kakave cudne zvukove iz masine, nesta sto bi se moglo naslutiti da su osli lezjevi, sustanje il slicno
novak.zg:
Evo jecer stavio masinu na stol i skinem pumpu i vidim pukla plastika i zeger osigurac.
prvi pogled na magnet kad ono lonac se klima i vidim ovi stiftevi se rasklimali i zato valjda sve trese ,ali
nije mi jasno zasto mi je onda strgalo paljene na drugoj strani masine.
sad cekam kljesta da skinem magnet
znaci nigdje nema one lulice za auspuh za kupit
ivanm:
paljenje i pumpa vode su na istoj strani..
dobro pregledaj radilicu i luftove..
magnet pogledaj da nije puko..
ako ti je prije montaže recimo pao na pod, on je težak i hoće se spigat, kad ga takvog staviš gore, trese i rasklima cijeli blok, ležaje, pumpu, sve..
novak.zg:
Ma mislio sam na paljenje od anlasera tamo mi je ona plastika sa fedricima pukla na pol i komadic plastike mi je podero remen(majku ljubio svoju).
znaci moguce da mi je sve rasklimo.
jer postoji neki alat rucni rad za skidanje magneta jer mi se ne ceka pon. da frend dofura radapciger
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju