Ostalo > Motocikli

kupovina APRILIE RS 50

<< < (2/2)

rs50e9:
prvo sam za staru mislio data nesto ispod soma eura. a sad kad sam vidio da su nove 1300e i to neke max max uscuvane se predomisljam, i tu kazu da nove nisu tako lose kao sto se prica
naravno podrazumijeva se da je recesija i svakom cu skinut 200e minimum, jer ak vidim zgrebane plastike gume lose, nes serafljeno i jos vise zelim cijenu dole

najsretniji bi bio kada bi nasao stariju onu ljepu s analgonim cajgerim nikad diranu. s bronca felgama

rs50e9:
tu u tisnom sam vidio na oglasniku, crna farbana. rep je zguljen iza desno valjda je pao i nakon pada. i to je novija jel tak ?. i kad vidim takve za tu cijenu postanem zivcan kad vidim da ove starije cijene isto soma eura.

nadam se da i vi mislite da to nisu relane cijene. prodajem auto tu i tamo koji pa znam. cijene idu masovno dole sada
ponadao sam se tu nac neku, da znam sta je sve radjeno i da netko kaze realnu zadnju cijenu

rs50e9:
caky?
poznajes li tog decka osobno mozda? i motor jesi vidio vozio, znas sta je radjeno i to? realno, uvijek radje idem po motore na more, nego u blatnjavu slavoniju :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju