Općenito > Generalno o skuterima
Jaci skuter ???
IceMan:
120-130 po gps-u
Drnda:
po satu oko 140, realno oko 115-120 mislim...
mozete li vi koji ste rekli da sp trosi puno i te price reci koliko tocno sp o kojem vi pricate trosi benge...
pa cu vam od par vlasnika spa 180 napisati recenice u kojima su rekli koja im je potrosnja i od sviju vlasnika se radi od razlici od par decilitara
Miki-speedy:
sp i ne trosi toliko kad pogledate kako ide i kako se moze slozit a da ostane sve malte ne isto(karb i glava preporodi se) a potrosnja recimo ista
skuter realno dovoljan za grada i okolice da budes najbrzi u prometu,nema problema kod preticanja itd.
ako mislis nesto drugo onda definitivno 250ie
MIKI STUNT:
ovako svaki motor troši koliko ga teraš i ganjaš tako da ja imam sp troši kišu sa neba jer je friziran imam otvoren karb koji povečava potrošnju,svaki frizirani skuter troši, al meni to baš i ne smeta jer pokida cestu kad mu daš gasa,ako misliš imat serijski i vozit se samo po gradu sp po meni i nije skuter za to više mi je vxr jer je 4t i manje troši a opet može iči neznam odluka je na tebi lega :icon_thumright:
pozdrav
steeef:
sp seriski ide oko 120 realno isto tak i vxr,možda čak i koi km više.
pošto veliš da se en misliš ganjat uzmeš neki skuter 4t al ne manje od 200cc i voziš se ko gospon..sve ovisi od para koje misliš dat i kaj više voliš,komfor i udobnost ili sporCkije skutere..
frizirani sp sa otvorenim fergazerom??nešto novo :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju