Tehnički kutak > Garaža

sf2 makinja ;)

<< < (39/46) > >>

nodius:

--- Citat: zemo323 - 13 Rujan, 2013, 12:12:56 ---vidim da aktivno vozis, to da se ispucaš pred odlazak na faks?

ako se ne varam uskoro ce sf na odmor  :icon_tongue:
 ;D

--- Kraj citata ---

pa moras potrosit barem pola rezervara na dan, ma nece na odmor, mene jedino brine oce li yasuni ostat cist kakav i sad je :icon_thumright:

Drnda:

--- Citat: nodius - 13 Rujan, 2013, 10:54:28 ---
--- Citat: Peksy - 13 Rujan, 2013, 10:52:06 ---Super izgleda,kako ide? E moj drnda gori si od mene....  :laughing7:

--- Kraj citata ---
uglavnom ide za razliku od drndinog :toothy10: , al jos se treba zajebavat, sporiji sam od ovog drugog nakon 80 kmh, on ide i dalje super dok mene slabije puni slova :icon_scratch:
gore je naveden setup obojice, jedine razlike su verzije karba, on ima jos racing cdi dok ja imam tvornicki

--- Kraj citata ---
kod mene nema stelanja, meni su sjedala u majstora na tapeciranju, ako ti je do toga ciji ide bolje, pripremi 200kn i dobru kameru za zabiljeziti kvalitetne trenutke  :toothy12:

nodius:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Rujan, 2013, 13:28:18 ---
--- Citat: nodius - 13 Rujan, 2013, 10:54:28 ---
--- Citat: Peksy - 13 Rujan, 2013, 10:52:06 ---Super izgleda,kako ide? E moj drnda gori si od mene....  :laughing7:

--- Kraj citata ---
uglavnom ide za razliku od drndinog :toothy10: , al jos se treba zajebavat, sporiji sam od ovog drugog nakon 80 kmh, on ide i dalje super dok mene slabije puni slova :icon_scratch:
gore je naveden setup obojice, jedine razlike su verzije karba, on ima jos racing cdi dok ja imam tvornicki

--- Kraj citata ---
kod mene nema stelanja, meni su sjedala u majstora na tapeciranju, ako ti je do toga ciji ide bolje, pripremi 200kn i dobru kameru za zabiljeziti kvalitetne trenutke  :toothy12:

--- Kraj citata ---

treba jedna budala koja ce dvojici sivonja dat znak za rejs :icon_thumright:
sta meni vridi on kaze 1 2 3 i da gas prije mene :dontknow: :laughing7:

nodius:
stiglo nesto sitno  :toothy12:

jos se ceka mf racing cdi  :)

luka.ck:
Opa. Ima da pezo trga cestu.  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica