Tehnički kutak > Garaža

sf2 makinja ;)

<< < (23/46) > >>

mario_sf:
Lijepa kombinacija boja na sfu,nema ih puno  :)
Sredi malo taj uspuh,previše je rđav  :icon_biggrin:

nodius:

--- Citat: mario_sf - 20 Prosinac, 2012, 19:50:14 ---Lijepa kombinacija boja na sfu,nema ih puno  :)
Sredi malo taj uspuh,previše je rđav  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

to mora tako :laughing7: ma sredit cu ga, sad mi je problem mutavi gurtner :angry7:

nodius:
dns je ante stavia usis i dell 19 as i polini gljivu, sad slabo mi puni, ja cu prijenos nastelat, al problem mi je sta kad u konobu udjem preko nogostupa motor izgubi snagu, to je bilo i sa gurtnerom, sad neznam di je problem ???

Macak sf:

--- Citat: nodius - 16 Veljača, 2013, 14:54:32 ---dns je ante stavia usis i dell 19 as i polini gljivu, sad slabo mi puni, ja cu prijenos nastelat, al problem mi je sta kad u konobu udjem preko nogostupa motor izgubi snagu, to je bilo i sa gurtnerom, sad neznam di je problem ???

--- Kraj citata ---

Ti se dijelovi inaće stavljaju kada imaš kit a ne na serijski cilindar a pogotovo još si stavio i gljivu i nevjerujem da ćeš to

moći uštelati i zanima me koju si diznu stavio u frgu ?

nodius:
92, al stavit cu nazad airbox, puno mi trosi :D, kako se nemoze ustelat kad moze  :drunken_smilie:

znaci nije moglo gore, ante ona montaza ti extra -.- sad jos moram neplanski 300 kn potrosit :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju