Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

moj SR 50 R [projekat u pokusaju]

<< < (3/16) > >>

Crazy Kuree:
Po meni je gianelli bolji (imam ga) nije dosad nikad puko a nardo mi u svih prijatelja bio puko (u 3 prijatelja dosad) i kad pukne jednom stalno će pucat a pukneil na nosaču ili na onom gdje spaja prigušivač ( C )... a i ja bih trebo nešta oko prirubnice u mene do 20 reduciran i u tebe vjerovatno

stipe:
jako lip motoric!

ivanm:
ako baš hoćeš Topov spuh, stavi Topline..
"normalnije" će radit sa Trophyjem...

Bokygs:
Ma skut je prva liga,stvarno si ga dobro uredio :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: Crazy Kuree - 03 Lipanj, 2008, 22:44:56 ---Po meni je gianelli bolji (imam ga) nije dosad nikad puko a nardo mi u svih prijatelja bio puko (u 3 prijatelja dosad) i kad pukne jednom stalno će pucat a pukneil na nosaču ili na onom gdje spaja prigušivač ( C )... a i ja bih trebo nešta oko prirubnice u mene do 20 reduciran i u tebe vjerovatno

--- Kraj citata ---

Narx je svoj Shot na due+ vario valjda 5-6 puta. Sve dok nije povario ovako, spuh je pucao:

Inace, ta 2 spuha su identicna. Kako materijalom tako i kvalitetom izrade. Razlika je u dizajnu prigushivaca.
Glavni problem tih spuhova je (pogotovo na minarelliu) nosac koji napinje spuh i onda od vibracija puca. Treba ga montirat tako da "dise".

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju