Tehnički kutak > Garaža
Derbi GP1 OPEN Malossi
ivanm:
Stavi kit!
156 sp1 rosso:
--- Citat: ivanm - 28 Studeni, 2012, 17:32:52 ---Stavi kit!
--- Kraj citata ---
.....misliš zbog potrošnje..... :dontknow: ....ma baš sam zadovoljan kak mi ide skutinjo..... :headbang:
--- Citat: Grale - 28 Studeni, 2012, 16:11:53 ---A sad da je super,nije,al je ok za piaggio ;D
Mada bi se mogel koji deci spustit,a vjerojatno i bude dok dođu topliji dani
--- Kraj citata ---
...pa neznam plašili su me sa 5,0- 5,5 litara da će trošiti...tako da je ok...trošio je tvornički 4,3......Sad imam i ja 100kg......
Marekk:
;D ;D
Ja danas pripremim litru benzina onako što mi je ostalo od crossa da budem ulijal u SRku i d abude do čapa, aha kak ne, ulijal sam 4 i pol litre, a samo sam ju razradil, ni sat vremena :toothy12: :toothy12:
marinjo:
--- Citat: 156 sp1 rosso - 28 Studeni, 2012, 23:22:35 ---
--- Citat: ivanm - 28 Studeni, 2012, 17:32:52 ---Stavi kit!
--- Kraj citata ---
.....misliš zbog potrošnje..... :dontknow: ....ma baš sam zadovoljan kak mi ide skutinjo..... :headbang:
--- Citat: Grale - 28 Studeni, 2012, 16:11:53 ---A sad da je super,nije,al je ok za piaggio ;D
Mada bi se mogel koji deci spustit,a vjerojatno i bude dok dođu topliji dani
--- Kraj citata ---
...pa neznam plašili su me sa 5,0- 5,5 litara da će trošiti...tako da je ok...trošio je tvornički 4,3......Sad imam i ja 100kg......
--- Kraj citata ---
ja sam sa punim tankom od 11 l po gradu napravio 200 km. tako da ti bude potrošnja bila tu negdje oko 5,5 l.
marinjo:
što se tiće žmigavaca u repu , kao što je kod mene, nazovi viktormotosport pa njih pitaj za te žmigavce :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju