Tehnički kutak > Garaža

Derbi GP1 OPEN Malossi

<< < (20/25) > >>

ivanm:
Stavi kit!

156 sp1 rosso:

--- Citat: ivanm - 28 Studeni, 2012, 17:32:52 ---Stavi kit!

--- Kraj citata ---

.....misliš zbog potrošnje..... :dontknow:  ....ma baš sam zadovoljan kak mi ide skutinjo..... :headbang:

--- Citat: Grale - 28 Studeni, 2012, 16:11:53 ---A sad da je super,nije,al je ok za piaggio ;D
Mada bi se mogel koji deci spustit,a vjerojatno i bude dok dođu topliji dani

--- Kraj citata ---

...pa neznam plašili su me sa 5,0- 5,5 litara da će trošiti...tako da je ok...trošio je tvornički 4,3......Sad imam i ja 100kg......

Marekk:
 ;D ;D

Ja danas pripremim litru benzina onako što mi je ostalo od crossa da budem ulijal u SRku i d abude do čapa, aha kak ne, ulijal sam 4 i pol litre, a samo sam ju razradil, ni sat vremena  :toothy12: :toothy12:

marinjo:

--- Citat: 156 sp1 rosso - 28 Studeni, 2012, 23:22:35 ---
--- Citat: ivanm - 28 Studeni, 2012, 17:32:52 ---Stavi kit!

--- Kraj citata ---

.....misliš zbog potrošnje..... :dontknow:  ....ma baš sam zadovoljan kak mi ide skutinjo..... :headbang:

--- Citat: Grale - 28 Studeni, 2012, 16:11:53 ---A sad da je super,nije,al je ok za piaggio ;D
Mada bi se mogel koji deci spustit,a vjerojatno i bude dok dođu topliji dani

--- Kraj citata ---

...pa neznam plašili su me sa 5,0- 5,5 litara da će trošiti...tako da je ok...trošio je tvornički 4,3......Sad imam i ja 100kg......

--- Kraj citata ---
ja sam sa punim tankom od 11 l po gradu napravio 200 km. tako da ti bude potrošnja bila tu negdje oko 5,5 l.

marinjo:
što se tiće žmigavaca u repu , kao što je kod mene, nazovi viktormotosport pa njih pitaj za te žmigavce  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju