Tehnički kutak > Garaža

Derbi GP1 OPEN Malossi

<< < (2/25) > >>

marinjo:
Pozdrav alfista,dobro izgleda Derbi,ali moja ponuda ti jos vriedi :icon_biggrin:
Ulje u motor stavljaj ful sintetiku i moj ti je savjet fuchs slkolen scoot sport 2  :icon_thumright:
Bengu ija tocim na OMV-u 100-tka.

156 sp1 rosso:

--- Citat: zedooo - 29 Rujan, 2012, 18:14:10 ---
--- Citat: 156 sp1 rosso - 29 Rujan, 2012, 16:42:06 ---natočio na OMW 100ku ,ali neide bolje :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

a zasto bi islo bolje :toothy12:

--- Kraj citata ---

....vidiš da se smijem :icon_biggrin:  tj. išao je sporije jer je vjetar u prsa udarao kad sam ga natočio :icon_biggrin:

--- Citat: marinjo - 29 Rujan, 2012, 18:27:48 ---Pozdrav alfista,dobro izgleda Derbi,ali moja ponuda ti jos vriedi :icon_biggrin:
Ulje u motor stavljaj ful sintetiku i moj ti je savjet fuchs slkolen scoot sport 2  :icon_thumright:
Bengu ija tocim na OMV-u 100-tka.

--- Kraj citata ---

...ja nebi prihvatio tvoju ponudu predomislio sam se alfisto jedan veliki :happy8:

Ovo ulje koje sam kupio je ful sintetika nije bilo ovoga za kupiti što si ti rekao....

..mislio sam možda će se nešto osjetiti ta 100-ka OMW,ali na skuteru 50 baš  ne(nisam mislio probiti zvučni zid da nebi mislili).....  puno ovisi kako je vjetar raspoložen za neki top speed.

U jednom smijeru sam 80 navukao,a u drugom jedva 70kmh.... Za ovu relaciju gdje ga koristim ok ,ali neki spuh i još nešto bi pomoglo....to bi netko na forumu ovom mogao čak i znati :laughing1:

U usporedbi..... dali runner ili recimo NRG idu bolje ili je to sve isto s obzirom na iste mašine :icon_scratch:

Tomi_ZG:
Lijep je derbi,izgleda ko novi.
Inače nejde niš bolje ni lošije neg runner i nrg,sve je to isti vrag.I nemoj točit sintetsko ulje u njega nego polusintetiku,bilo je već sto tema zakaj.

marinjo:
Sve 5 glavno da si ti zadovoljan,puno sretnih kilometara  :icon_thumright:

ivanm:
spuh najbolje neki leovince..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju