Tehnički kutak > Garaža

Derbi GP1 OPEN Malossi

<< < (5/25) > >>

ivanm:

--- Citat: steeef - 30 Rujan, 2012, 14:05:46 ---nevalja,mora bit s police iz butige ;)

--- Kraj citata ---

e toeto...
 ;D
stavi:

novi yasuni R  black edition                                                   220€
novi malossi multivar 2000                                                     75€
novu svječicu NGK BR9EIX                                                     18€
novi redsponge filter                                                                7€
nove malossi role 6.1gr                                                           10€
po mogućnosti novi malossi dellorto 17.5 jer serijski ne valja    100€
novi malossi ljubičasti centralni feder                                         10€
novi malossi žuti federi na kvačilo                                              15€ (garnitura)

sa naglaskom na SVE NOVO
mora se vritit na 9800-10200 okr kroz ubrzanje jer na tolko yasuni R radi
plus najskuplje ulje i najskuplje gorivo..

ak sam kaj zaboravil steeef dopiši :laughing7:

Grale:
nove maloosi naljke,afkors ;-)
ja bi isel na crne federe,jer su za vožnju gradom najbolji

ivanm:
nema šanse sa crnima i yasuni R-om da kreneš normalno... išo bi onak prvih par metara A-A-A-A i onda AAAAAAAAAA!!!!!!!
 najmekše bijele..

Grale:
a na kreni-stani vožnji bi svaki dan 2-3 branika od auta ispred pokupil...
frendovima sam stavljal crne,jednom na revers,a drugom na repliku,sa sporckim variomatima,i fkt fino kreću,bez zadrske
yasuni je jači,možda bi imal malo veću rupu,al meni osobno to ne smeta tolko

marinjo:

--- Citat: tommy - 30 Rujan, 2012, 13:19:10 ---ma pitam nisam nikad probo.

prvi pu cujem da netko 100tku sipa u skuter  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Ja od kada sam ga kupio tocim samo 100 -tku,i u alfu isto samo 100-tku mavika  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju