Tehnički kutak > Garaža
Derbi GP1 OPEN Malossi
pralas:
auuu,ne bi ti ništa reko ni da si prodao yamahu r1 a kamoli derbija :laughing7:
alfa je prekrasna,respect i puno sretnih kilometara :icon_thumright:
156 sp1 rosso:
--- Citat: pralas - 03 Siječanj, 2013, 23:37:30 ---auuu,ne bi ti ništa reko ni da si prodao yamahu r1 a kamoli derbija :laughing7:
alfa je prekrasna,respect i puno sretnih kilometara :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
--- Citat: marinjo - 03 Siječanj, 2013, 20:45:08 ---oho, kako se ponaša 200 lipicanera ispod haube :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
...thanks dečkovi :icon_thumright:
....Mario 210 točnije .....zasad po gradu samo....nije 156 ništa mirnija....van grada bi ova trebala pokazati svu raskoš..... idu godine ova će biti za krstarenje više...
[R]UNNE[R]:
šteta ovog derbia,ali vec sad imam viziju da ce alfi uletit brat blizanac iste boje samo 4t grupacije.. :icon_thumright:
ivanm:
ma bolje neki piaggio, da, derbi gp se više ne proizvodi a ak ti rikne nekaj kaj na njemu nije od piaggia moraš po odpadima tražit dijelove ili kupovat nove koji budu 3x skuplji neg je normalno.
tommy:
--- Citat: ivanm - 04 Siječanj, 2013, 05:38:44 ---ma bolje neki piaggio, da, derbi gp se više ne proizvodi a ak ti rikne nekaj kaj na njemu nije od piaggia moraš po odpadima tražit dijelove ili kupovat nove koji budu 3x skuplji neg je normalno.
--- Kraj citata ---
potpis. to sam i ja mislio napisat. rađe runnera, srku ili nrga :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju