Tehnički kutak > Garaža

Derbi GP1 OPEN Malossi

<< < (22/25) > >>

marinjo:
 :icon_thumright:

marinjo:
ako trebaš koju provjeru za 159-tku javi, ili test vozaća, ako sam moga za novine testitari novu Giuliett mogu i 159-tku  :icon_thumright:

156 sp1 rosso:

--- Citat: marinjo - 01 Prosinac, 2012, 13:35:25 ---ako trebaš koju provjeru za 159-tku javi, ili test vozaća, ako sam moga za novine testitari novu Giuliett mogu i 159-tku  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

...eć si provjerio tu koja se čeka :icon_thumright:

.....a što se tiče testiranja naravno da možeš :laughing7:

marinjo:

--- Citat: 156 sp1 rosso - 01 Prosinac, 2012, 14:38:19 ---
--- Citat: marinjo - 01 Prosinac, 2012, 13:35:25 ---ako trebaš koju provjeru za 159-tku javi, ili test vozaća, ako sam moga za novine testitari novu Giuliett mogu i 159-tku  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
ta te provjerena, nema ništa kod mene regano da je bila u sudar  :icon_thumright:

156 sp1 rosso:

--- Citat: marinjo - 02 Prosinac, 2012, 09:26:56 ---
--- Citat: 156 sp1 rosso - 01 Prosinac, 2012, 14:38:19 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
ta te provjerena, nema ništa kod mene regano da je bila u sudar  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

....prodan nažalost Derbi........ odličan skuter i žao mi ga je jako ,ali žrtvovan je zbog Alfe......vratit ću se ja ponovo sa nekim drugim Derbijem.....
prodan Derbi zbog nje....mamicu joj....

...do nekog novog Derbija...definitivno Derbija :notworthy: :notworthy: :hello: :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju