Tehnički kutak > Tuning skutera

piaggio zip 50 2t

(1/1)

bottled:
Pozdrav, nov sam ovdje.

Imam zipa 50 2t 2002. godiste, na njemu je sve serijsko... planirao sam staviti auspuh gianelli go, svi su rekli da je dobar jer je otvoreniji, a najblizi je tvornickom sto mi se svida jer ne zelim nista pretjerano... i htio bih uz to i promjeniti rolice jer nisu nikad bile mjenjane pa me zanima koje cu staviti jer se baš i ne razumijem najbolje u to. Hvala!  :)

lukaex1t155:
ako kupujes novi auspuh onda rolice dobijes s njim,a ako kupujes polovan,onda se raspitaj koje rolice dolaze uz taj spuh i kupis ih posebno

ivanm:
Stavi rolice koje dobijes sa spuhom ili serijske  od runnera 6.4 gr.. Federe mos ostavit serijske ili stavi malossi crne..

IceMan:

--- Citat: ivanm - 29 Rujan, 2012, 12:47:49 ---Stavi rolice koje dobijes sa spuhom ili serijske  od runnera 6.4 gr.. Federe mos ostavit serijske ili stavi malossi crne..

--- Kraj citata ---
zar ne bi trebale ici gramaza ispod 6g zbog gianelli go-a?

bottled:

--- Citat: lukaex1t155 - 29 Rujan, 2012, 12:35:22 ---ako kupujes novi auspuh onda rolice dobijes s njim,a ako kupujes polovan,onda se raspitaj koje rolice dolaze uz taj spuh i kupis ih posebno

--- Kraj citata ---

hmm... nisam ni znao da to ide skupa. Ako budu isle u paketu s auspuhom onda super, ako ne budu skupa, citao sam po internetu da se preporucuju 5g rolice...  ???  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju