Općenito > Generalno o skuterima
Kupovina runnera 180 sp
steeef:
beverly 300 troši 3.5 litre,kakvih 7 ::)
i nejdu gotovo podjednako ;)
Ruff Ryder:
ja isto nisam mogo vjerovat...
al da 6-7 l gradske voznje punim gasom...
steeef:
--- Citat: Ruff Ryder - 29 Rujan, 2012, 01:50:19 ---ja isto nisam mogo vjerovat...
al da 6-7 l gradske voznje punim gasom...
--- Kraj citata ---
taj je onda pokojni.mada bi prije rekel da si zabrijal..meni sp je trošil 5.5 po gradu tak da je ovo gotovo pa nemoguće.
Grale:
pa kolko onda sp troši takve vožnje?a dok pogledas,nisu baš isti ni po brzini...
al glupo je usporedivat ta dva skutera jer je razlika između njih jedno desetljeće...
za sp i ptice na grani znaju da je dobar,nepoderiv i dugotrajan uz dobro održavanje
X-Thug:
ako ti se nesvida sto toliko trosi uzmi vxr-a, ako ti i to trosi puno kupi romobil. sad se ode usporeduju potrosnje neke, sto ima veze koliko trosi, meni auto trosi 10 po gradu i opet mi je gust, kad ga natiran i ositin da mi se kicma ispravlja u sicu. ima i sp-a i vxr-a ful lose stanje sto ih vecinom voze neodgovorna dica kojima je samo da je po gasu udrit. al ovako na forumu neces nista saznat, svak ima svoje misljenje i svak ce po svom, procitaj dva testa, specifikacije, pogledaj na jutubu ubrzanje, krajnju, sto mozes sve ucinit s njim, ako ti se i dalje svida , odi kod covika i probaj ga. inace ovakvih topica je bilo more
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju