Tehnički kutak > Tuning skutera

Spajanje lexus svijetla

(1/2) > >>

speed:
Danas mi je dosao paket sa SC i u njemu relej za led zmigavce i lexus svijetlo sa diodama i zmigama u sebi
Nasao sam stop svijetlo i poziciju i to radi sve 5

na stop svijetlu

na skutu

Problemi:

Ostale su mi dvije zice za zmige,jedna za lijevi i druga za desni,a na skutu imam za svaki zmigavac dvije

zmige na stop svijetlu

na skutu od zmigavaca

zajedno

e sad i problem s relejm,najme ovaj ima samo tri izvoda i ne radi alnaser,probao sam kratko spojiti sa zicom i radi bez njega,sad kako da on radi i di se spaja ova zica

relej s donje strane

ova zica sta izlazi iz njega,ima stopicu na kraju,nisam poslikao

i dobio sam 6 komada za spajat zice sa svijetlom,s jedne strane ima za 2 ulaza,a s druge samo za jedan

Napominjem da nisam dobio nikakva upustva :angry7: :angry7: :angry7: :angry7:

robert:
daj ih probaj spojiti na kable žmigavaca na skuteru! možda ti žmigavci imaju masu preko stopsvjetla

hrca:

--- Citat: robert - 03 Lipanj, 2008, 21:23:14 ---daj ih probaj spojiti na kable žmigavaca na skuteru! možda ti žmigavci imaju masu preko stopsvjetla

--- Kraj citata ---
tu se slažem jer imaš vjerojatno masu preko štopa

speed:

--- Citat: robert - 03 Lipanj, 2008, 21:23:14 ---daj ih probaj spojiti na kable žmigavaca na skuteru! možda ti žmigavci imaju masu preko stopsvjetla

--- Kraj citata ---
zmige svijetle jer mi prosao automat,ali me muci ovaj relej,ne kuzim ga uopce,ni di se spaja ovaj izvod niti ista,ako izvod spojim na - pol i stisnem alnaser samo cvrka u njemu,a ako ga maknem ne radi nikako

robert:
ja bi te spojnice koristio kad bi naprimjer dvije + žice želio spojit u jednu! u sredini imaš taj metalni dio koji spaja oba kanala!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju