Ostalo > Minibike
Minibike slike
karlo-sp:
--- Citat: maki 225 - 23 Siječanj, 2011, 18:31:27 ---Ja sam imao to malo čudo i rasuo sam s njega kao što nikad nisam s velikog motora....Odmah sam ga se riješio.. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
kako si to uspio ja jesam letio s njega ali svaki sam put osto na njemu nikad nisam pado ;D ;D ;D
maki 225:
A uzeo sam ga neispravnog tj plovka nije imao i ja našao neki i stavio a onaj poklopac ili štoper ferea kako hočeš nezz da objasnim bio plastičan i išao se ja provozati počeo mi torkirati i ja mss da je gas,povučem malo sajelu od gasa i izleti plovak pf kad je to krenulo jbt a kočnice nepomažu,isprekobacivao sam se a motor završio u šikari i ništ mu nije bilo..lol :skuter11:
karlo-sp:
--- Citat: maki 225 - 23 Siječanj, 2011, 20:56:38 ---A uzeo sam ga neispravnog tj plovka nije imao i ja našao neki i stavio a onaj poklopac ili štoper ferea kako hočeš nezz da objasnim bio plastičan i išao se ja provozati počeo mi torkirati i ja mss da je gas,povučem malo sajelu od gasa i izleti plovak pf kad je to krenulo jbt a kočnice nepomažu,isprekobacivao sam se a motor završio u šikari i ništ mu nije bilo..lol :skuter11:
--- Kraj citata ---
ufff nebi ti bio u kozi tada mogu mislit kako je iso a znam da mu nece biti nista koliko je puta pao moj s stola
maki 225:
Evo ti ti je ovo čudo u avataru....i sad 2god poslije se primjete ožiljci i to dobro...
karlo-sp:
--- Citat: maki 225 - 23 Siječanj, 2011, 21:02:23 ---Evo ti ti je ovo čudo u avataru....i sad 2god poslije se primjete ožiljci i to dobro...
--- Kraj citata ---
dobro si se ubio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju