Tehnički kutak > Garaža

a kao neki Stalker

<< < (3/4) > >>

zemo323:
lijep stalker, ekstra ocuvan!

Taj lik ti je rekao da je masina gotova a tribalo se samo malo zabavit oko karburatora?

fleky911:

--- Citat: zemo323 - 27 Rujan, 2012, 06:21:35 ---lijep stalker, ekstra ocuvan!

Taj lik ti je rekao da je masina gotova a tribalo se samo malo zabavit oko karburatora?

--- Kraj citata ---
da
:D

kkihalic:

--- Citat: fleky911 - 27 Rujan, 2012, 00:12:34 ---
--- Citat: kkihalic - 27 Rujan, 2012, 00:00:53 ---e ak ti to u stunt pilu pretvoriš zaslužio si metak u čelo , takav minken od skutera  :angry7:

--- Kraj citata ---
pa gle nesta cu mu morat stavit jer vozam se ne zadnjem vecinu vremena skoro xD i nedaj boze da roknem a stvarno volim ovaj skuter jer se dize bez problema a s obzirom da sam ja jedan od predebelih tinejdera koji ima 105 kila i 176 cm .. on i dalje rastura jedino moram karb nastelat jer se rastelo

--- Kraj citata ---
za 2-3 godine ćeš gledat ove rečenice i smijat se...stavi to sastrane , vozi se jednom tjedno i skupi lovu za vozačku/regu kaj ti već fali i vozi se ko čovjek..govorim ti iz iskustva jer je meni tak bilo prošle i pretprošle godine..

fleky911:

--- Citat: kkihalic - 30 Rujan, 2012, 23:16:54 ---
--- Citat: fleky911 - 27 Rujan, 2012, 00:12:34 ---
--- Citat: kkihalic - 27 Rujan, 2012, 00:00:53 ---e ak ti to u stunt pilu pretvoriš zaslužio si metak u čelo , takav minken od skutera  :angry7:

--- Kraj citata ---
pa gle nesta cu mu morat stavit jer vozam se ne zadnjem vecinu vremena skoro xD i nedaj boze da roknem a stvarno volim ovaj skuter jer se dize bez problema a s obzirom da sam ja jedan od predebelih tinejdera koji ima 105 kila i 176 cm .. on i dalje rastura jedino moram karb nastelat jer se rastelo

--- Kraj citata ---
za 2-3 godine ćeš gledat ove rečenice i smijat se...stavi to sastrane , vozi se jednom tjedno i skupi lovu za vozačku/regu kaj ti već fali i vozi se ko čovjek..govorim ti iz iskustva jer je meni tak bilo prošle i pretprošle godine..

--- Kraj citata ---

imam vozacku a kum je odjavio motor jer ga je vozio po livadama vecinu vremena jer je poljoprivrednik i tako to

kkihalic:
pa onda ga registriraj i vozi se  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju