Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Piaggio Fly 4t4v - povećanje snage bez kita

<< < (8/9) > >>

crvendač:

--- Citat: zedooo - 20 Prosinac, 2012, 14:25:53 ---
--- Citat: steeef - 20 Prosinac, 2012, 13:01:03 ---
--- Citat: crvendač - 20 Prosinac, 2012, 12:52:05 ---
--- Citat: Grale - 20 Prosinac, 2012, 12:48:48 ---Na to bi ja prvo stavil kit,4v glava + kit,to bi ok išlo,nebi trošilo i idealno za svakodnevnu vožnju :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
i to te kosta ko pola motora novog. preskupi su tuning dijelovi za to

--- Kraj citata ---

ma kakvog pol motora..ima kiteva za to ko i za batne po ebayu ua sitne novce..
glava s 4 ventila je već puno bolja stvar nego stara sa 2 s tim da se ima prostora još da se poturpija.stavi se kit,protočnija spužva i po potrebi dizna da se uštela karb..ostalo je više manje relativno..pošteal se prijenos ili neki bolji variomat ubaci i toe to..
skuter bude trošil neznatno više a išel puno bolje spram serijale..nek ide 75 realne brzine,to je više nego seriski 2t AC skuteri iste grupacije a potrošnja skoro duplo manja.

--- Kraj citata ---

potpis

--- Kraj citata ---
negdje sam tu na forumu naso neko je vec kupovo variomat za to, poprilicno je skup, kit sigurno nije ispod soma kuna, i glava je preskupa, naravno ako pricamo o novim dijelovima

anabellas:

--- Citat: crvendač - 20 Prosinac, 2012, 16:12:18 ---
--- Citat: zedooo - 20 Prosinac, 2012, 14:25:53 ---
--- Citat: steeef - 20 Prosinac, 2012, 13:01:03 ---
--- Citat: crvendač - 20 Prosinac, 2012, 12:52:05 ---
--- Citat: Grale - 20 Prosinac, 2012, 12:48:48 ---Na to bi ja prvo stavil kit,4v glava + kit,to bi ok išlo,nebi trošilo i idealno za svakodnevnu vožnju :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
i to te kosta ko pola motora novog. preskupi su tuning dijelovi za to

--- Kraj citata ---

ma kakvog pol motora..ima kiteva za to ko i za batne po ebayu ua sitne novce..
glava s 4 ventila je već puno bolja stvar nego stara sa 2 s tim da se ima prostora još da se poturpija.stavi se kit,protočnija spužva i po potrebi dizna da se uštela karb..ostalo je više manje relativno..pošteal se prijenos ili neki bolji variomat ubaci i toe to..
skuter bude trošil neznatno više a išel puno bolje spram serijale..nek ide 75 realne brzine,to je više nego seriski 2t AC skuteri iste grupacije a potrošnja skoro duplo manja.

--- Kraj citata ---

potpis

--- Kraj citata ---
negdje sam tu na forumu naso neko je vec kupovo variomat za to, poprilicno je skup, kit sigurno nije ispod soma kuna, i glava je preskupa, naravno ako pricamo o novim dijelovima

--- Kraj citata ---

ako poso mislis napravit s kvalitetnim kitom, skuplje nego za 2t

Grale:
Pa kaj imaš mjenjat glavu tu, to je prednost kaj već ima 4 ventila

zedooo:
mos je meni dat  :laughing7:

andrej58:
Gdje se moze nabavit glava sa 4v za zip 100 ovdje kod nas?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju