Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem s gasom!

<< < (5/7) > >>

Ghoul:

--- Citat: 3alfa3 - 09 Lipanj, 2008, 11:46:58 ---Za promjenit bobinu trebas krizni serafciger za odserafit 2 serafa kojima je pricvrscena za ramu. Kabel svjecice odserafis sa bobine (ima navoj) i stavis na novu bobinu. To je to.

--- Kraj citata ---

lol, jesam i ja tuka! nisam to nikad radio jer kad ja dodjem u kontakt sa dijelovima kroz koje ide struja, misteriozno poslije vise ne zele radit! :D :D

uglavnom da, hvala!  :icon_thumright:

ak proradi, javim! :D

Ghoul:
pa covjece ja stvarno ne znam vise kaj da provjeravam!!??

zamjenio sam bobinu (usput rasturio pol skuta da dodjem do nje) i opet ista stvar... :(

ewo snimil sam jedan video (shitty quality) s mobom ali se dost dobro vidi da se kotac uopce ne zeli okrenut i zvuk masine koja dodje do obrtaja i promjeni zvuk, pocne pucat iz spuha i ne mrda...

ja sam vec stvarno lud...nigdje nikakvih vidljivih ostecenja, prijenos radi najnormalnije, kotac straznji se vrti normalno, ali on nemre razvit uopce obrtaje koji bi rasirili kuplung...ono, dam gas i straznji kotac se samo onak zacimne malo i nista, a ne usudim se drzat gas dugo jer radi takav bolestan zvuk da imam osjecaj da ce se svakog trena razletit... :( plz help ak znate...

neer:
meni se skuter mogao upaliti bez mase ali se ponasao bas kao tvoj sada provjeri masu jbg mozda se ona otpojila sve radi normalno dobiva gorivo fino radi ali kad potegnes gas ponasao se isto kao moja kad nije masa bila spojena !!!PROVJERI!!!

neer:

--- Citat: neer - 16 Lipanj, 2008, 18:09:11 ---meni se skuter mogao upaliti bez mase ali se ponasao bas kao tvoj sada provjeri masu jbg mozda se ona otpojila sve radi normalno dobiva gorivo fino radi ali kad potegnes gas ponasao se isto kao moja kad nije masa bila spojena !!!PROVJERI!!!

--- Kraj citata ---
masa ti je pricvrscena najcesce kod alnasera ili negdje na masini moze biti do nje ja sam se isto bojao dat gas motor je radio svakakve zvukove sam turira pa puca iz spuh dimi ko iz pice a kotac ni makac.zvuci smjesno ali provjeri masu  :dontknow:nista te ne kosta smao malo truda.pa javi dal je zivnio

Ghoul:
hmmmh...a masa mi je na lijevom boku ispod plastika! bas sam ju pregledo kad sam mjenjo bobinu... to je onak ko neka bijela kockica zasrafljena za ramu i par zica je u njoj...crvene i crne...i sve su ok, ali samo jedna, onak manja, iznad svih, nekak pod cudnim kutem stoji u toj "kockici" ...
probo sam ju poravnat al nejde...pa sam zabrijo da to tak mora stajat... :|

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju