Ostalo > Svijet računala i mobitela
Race Driver GRID
speedburn2:
--- Citat: speed - 04 Lipanj, 2008, 19:58:59 ---aaaaaaaaaaaaaaaa meni ne radi,mislim sve sam instalirao i kad je pokrenem izbaci mi poruku da nemam shadera 3.0,a grafa mi je ati 9550 256 mb,joj kako sam lud...
--- Kraj citata ---
dat ces ti to meni danas pa cemo kod mene probat instalirat i igrat kolko cujem ovaj iz razreda ima slabiji komp neg ja pa moze igrat
speed:
--- Citat: speedburn2 - 05 Lipanj, 2008, 09:32:44 ---
--- Citat: speed - 04 Lipanj, 2008, 19:58:59 ---aaaaaaaaaaaaaaaa meni ne radi,mislim sve sam instalirao i kad je pokrenem izbaci mi poruku da nemam shadera 3.0,a grafa mi je ati 9550 256 mb,joj kako sam lud...
--- Kraj citata ---
dat ces ti to meni danas pa cemo kod mene probat instalirat i igrat kolko cujem ovaj iz razreda ima slabiji komp neg ja pa moze igrat
--- Kraj citata ---
prodao sam igricu
speedburn2:
--- Citat: speed - 05 Lipanj, 2008, 16:43:18 ---
--- Citat: speedburn2 - 05 Lipanj, 2008, 09:32:44 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
prodao sam igricu
--- Kraj citata ---
a sprzit ces ponovo
Rossi:
ja igram an logitech volanu i sve 5 ...normala skretanje nije kao na F1...nego moras kad skreces malo zakocit i do kraja uvit i zabit gas da bi lijepo uso u krivinu ...igra je predobra ...i po meni realna je i sve...ne kao neke igre malo volan uvijek ono skrene koda formulu vozis....svako auto drugcije uvija u ovoj igri npr kad uzmes americka ona troma su i moras na ovja fazon uvijak da se zenese malo ...a npr kad vozis pro tunned i slicno ,japanska auta il inesto uvijaju dosta ostrije i ne mora se na onaj nacin uvijat ....a kad vozis formulu u igrici ...neka tamo serija nije f1 .....uvijanje je jbg...malo okrenes volan on se u mjestu okrene....
Mikygs:
--- Citat: stipe - 05 Lipanj, 2008, 06:42:21 ---stavija skidat, al nikako nece priko 10tak kb/s...
popizdit cu, nece mi ovako nikako skinuti
jel itko igra LFS?
--- Kraj citata ---
Igram ja LFS! I imam S2 licencu i u ozbiljnom sam timu najvecem Hrvatskom timu Cro Team Racing!
Ako si Demo vozac daj mi tvoj MSN ,SKYPE ILI XFIRE jer okupljamo demo vozace planiramo okupit ozbijne demo vozace koji zele vozit i napraviti demo ligu u kojoj pobjednik osvaja s2 licencu :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju