Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni R na Peugeot Speedfight 2

<< < (9/10) > >>

Macak sf:

Očito si još mlad i neiskusan pa nekužiš neke stvari ali dobro neznam od kuda si ali bilo bi ti najpametnije da kad kupiš

neki spuh da sf-a otpeljaš nekom ko se kuži u motore da ti to sve poštela jer nije poanta samo staviti spuh jer ima tu

malo zafrkancije da se to sve naštela a ako to misliš sam raditi to češ i uvidjeti.

Erestor:
Ako su rane 30-te mladost onda sam mlad a sto se tice iskustva i neiskustva, na tomosu sam redovito radil potpune generalke svake godine pa ajmo reci znam odserafiti par serafa, za ostalo je stvar isprobavanja kak bi bilo najbolje, u kranjem slucaju uvijek mogu vratiti sve kak je bilo i prodati auspuh :)

ivanm:
nabavi sve dijelove pa kreni, ak ti nije nekaj jasno pitaj ovdje..

Erestor:
Hvala ivanm, uostalom zato sam tu, jer uz spretne ruke, malo slobodnog vremena i dobar forum na kojem su dobri ljudi spremni pomoci vjerujem da moze svatko napraviti osnovni upgrade na motoru. Jer da vjerujem da je to tolika znanstvena fantastika nebi se uopce upustao u te vode.

ivanm:

--- Citat: ivanm - 26 Rujan, 2012, 11:38:10 ---stavi redsponge filter i malo hladniju svječicu.. NGK BR8HS
federe na kvačilo malossi bijele i role 6.5 gr.. diznu 60-62

--- Kraj citata ---

dakle ovo nabavi pa polako slaži... diznu uzmi M6 dellorto i pripaše se na gurtner..
rupu na airboxu jednu proširi na 10mm..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju