Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni R na Peugeot Speedfight 2
Macak sf:
--- Citat: ivanm - 26 Rujan, 2012, 14:24:27 ---da, ali nije to isto ko pežo...
tuning pežoa je problematičan..
--- Kraj citata ---
Nije ako imaš debeli novčanik :laughing7:
Erestor:
Nema mi smisla sad bacati klip i cilindar koji ima 3500 km, tako da se radi o nekoj staroj krami onda bi razmislio jos i o tome ovako mislim da to mora biti ok za pocetak
Macak sf:
--- Citat: Erestor - 26 Rujan, 2012, 14:44:13 ---Nema mi smisla sad bacati klip i cilindar koji ima 3500 km, tako da se radi o nekoj staroj krami onda bi razmislio jos i o tome ovako mislim da to mora biti ok za pocetak
--- Kraj citata ---
Ma nemoraš ti bacati klip i cilindar nego promjenom spuha ima tu i dotatnih stvari za zamjenit kao što su ti kolege već
napisali ali da bi dobio dosta živahnijeg sf-a jedino rješenje ti je nabaciti neki kit i još dosta popratnih dijelova da sad
tu ne nabrajam ali to i koštaaaaaaa.Ako nemaš stvarno u planu nakitavat sf-a onda kupi taj yasuni z ali vjeruj mi nećeš
ostati samo na tome jer če ti spuh tražiti i dodatne stvari ali otom potom. :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: Erestor - 26 Rujan, 2012, 14:44:13 ---Nema mi smisla sad bacati klip i cilindar koji ima 3500 km, tako da se radi o nekoj staroj krami onda bi razmislio jos i o tome ovako mislim da to mora biti ok za pocetak
--- Kraj citata ---
Gle, i ja sam nekad bio skeptik, nova mašina, šteta otvarati i slične spike i tuđe pretpostavke. Staviš kit i bok, tim bolje kaj je nova mašina pa ne moraš mijenjati lagere radilice. A serijala ti kao takva ko nova ostane za kasnije ako ćeš prodavati motor. Jbg, nisam upučen u cijene kiteva i fergazera na pežou i komplikacije kod montaže, ali osjećaj koji dobiješ sa kitom je puno slađi nego onaj što dobiješ sa auspuhom, plus još kad staviš auspuh na kit... :laughing7:
ivanm:
Nije to samo tak na pezou horvat. Nije to yamaha il piaggio... Ima dosta stvari koje treba mijenjati. Recimo struja. Blokiran je cdi na 8000 okr cca negdje. Pa usis treba drugi komplet sa karbom. Imao sam sve to pa pricam iz prve ruke. Onda kad poletis 90 na sat nemres stati jer je mali disk i ovjes banana. Itd itd.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju