Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni R na Peugeot Speedfight 2
dhorvat:
Samo malo. Kaj nije Yasuni R za pežo puno slabiji od Mina/Pia Yasuni R-a? Ja bi Yasuni R i na serijalu "na knap" stavil na minarelliju i piaggiu, a na pežou nebi ni razmišljao. :dontknow:
ivanm:
nije on niš slabiji...
ja sam to tak vozio i ide... al sa 12 gurtnerom ne ide..
treba 17.5 karb da se to poštela..
gle realno ide kak god okreneš..
ide i nardo na serijalu al to nije posel..
zna se da yasuni R nije spuh za serijalu nego base i low midrace..
to kaj ekipa to stavlja na serijale i letiiiii!! ne znači da je to ok.
marino44:
ako stavis rezonantni auspuh , morat ces se poigrat sa federima kvacila i rolama na to budi spreman .. :D
3alfa3:
--- Citat: dhorvat - 26 Rujan, 2012, 09:38:17 ---Samo malo. Kaj nije Yasuni R za pežo puno slabiji od Mina/Pia Yasuni R-a? Ja bi Yasuni R i na serijalu "na knap" stavil na minarelliju i piaggiu, a na pežou nebi ni razmišljao. :dontknow:
--- Kraj citata ---
Max. snaga mu je na nizim okretajima (oko 1000okr ak se dobro sjecam)
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Erestor:
Nemojte se samo posvađati :) ako je yasuni R overkill za serijskih 49 cm3 onda nema potrebe davati vise novaca ukoliko je yasuni Z isto kvalitetno izradjen i vise prilagodjen slabijoj kubikazi. Prvenstveno sam se odlucio za Yasunija zbog kvalitete izrade i krivulje snage koja je nekako ljepse rasporedjena nego kod drugih auspuha. Vjerujem da ce se s onim sto se dobije s njim sve dati lijepo ustimati uz kupnju koje dizne veceg promjera te kombiniranjem s kolicinom zraka.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju