Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini scooterteam auspuh za 70 mhr replicu alu????? Hitno
Marekk:
--- Citat: paolo95prenc - 27 Rujan, 2012, 12:10:00 ---a nevozim trek nee...
A nis sam neznam sta ce mi takav setup, imao sam neke dobre dijelove za obre nove pa sam uzeo...sad jos neznam s tom radilicom sta da radim , al morao bi uzet za ovaj setup pa najvjerovatnije ocu ...
Kupio sam iglicasti lezaj dimenzije malossi mhr (12x17x16mm) za koje je to radilice ak neko zna ?
--- Kraj citata ---
to ti je za sve 12mm radilice ok za piaggio, nemaš straha, super igličasti :icon_thumright:
paolo95prenc:
znaci to su ove pojacane radilice... npr moze ic na Stage6 HPC
Marekk:
--- Citat: paolo95prenc - 27 Rujan, 2012, 12:45:43 ---znaci to su ove pojacane radilice... npr moze ic na Stage6 HPC
--- Kraj citata ---
velim ti može ići na sve piaggio radilice, od standardne pa do svemirske, samo da je pin 12mm, a to je.
paolo95prenc:
ahaa...oke lik mi je posalo znaco navedeni iglicasti lezaj i rekao da ga je samo porbao stavi i da je krive dimenzije vratio u kutiju i prodao ...sad ja sam to dobio doma , mogu ja po necemu znat da nije bio koristen ili da je ??
BrZi_46:
--- Citat: ivanm - 26 Rujan, 2012, 21:33:38 ---Okej je. To je moj bivsi spuh hehe B-)
Jak je jak.. Treba okretaj uz obavezno jacu radilicu. Savrseno postelan karb minimum 19 dellorto.
--- Kraj citata ---
ivane i moj bivsi auspuh je to..hehe..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju