Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini scooterteam auspuh za 70 mhr replicu alu????? Hitno

<< < (11/16) > >>

Marekk:

--- Citat: Grale - 26 Rujan, 2012, 23:24:00 ---ak ju treba i balansirat i ak klipnjaca ima lufta,dojde prek cjene nove bgm,motoforce itd.

--- Kraj citata ---

pa da, ravno soma kuna je novo BGM Evo, ja sam ju uzeo, kad oduzmeš 100 kuna igličasti kojeg tamo moraš kupit na rabljenoj onda je 900, a imaš novu stvar, za koju znaš da ju niko nije razhebo  :icon_thumright:

paolo95prenc:
ahaa.. oke ovako treba mi tocan naziv 3-4 radilica istog ranga za taj steup pun naziv!  da mogu potrazit ili stavit na forum ...

Marekk:

--- Citat: paolo95prenc - 26 Rujan, 2012, 23:51:33 ---ahaa.. oke ovako treba mi tocan naziv 3-4 radilica istog ranga za taj steup pun naziv!  da mogu potrazit ili stavit na forum ...

--- Kraj citata ---

Stage 6 HPC
Motoforce Evolution
BGM Evo 80mm
CM Super Competition (600 kuna nova)

ivanm:

--- Citat: Marekk - 26 Rujan, 2012, 23:43:55 ---
--- Citat: Grale - 26 Rujan, 2012, 23:24:00 ---ak ju treba i balansirat i ak klipnjaca ima lufta,dojde prek cjene nove bgm,motoforce itd.

--- Kraj citata ---

pa da, ravno soma kuna je novo BGM Evo, ja sam ju uzeo, kad oduzmeš 100 kuna igličasti kojeg tamo moraš kupit na rabljenoj onda je 900, a imaš novu stvar, za koju znaš da ju niko nije razhebo  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ne stavljati bgm igličasti... on se raspada :nono:

paolo95prenc:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=53641.0
sta mislite o ovoj i cijeni ??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju