Tehnički kutak > Tuning skutera

MF Linearna polutka-pitanje

<< < (3/4) > >>

Mikac21:

--- Citat: danc00 - 26 Rujan, 2012, 13:29:04 ---Ne kužim, kaj tebe mući sa lineranom polutkom?

--- Kraj citata ---
dali trebam skinit tc kad imam linearnu polutku?

I da,pitanje za sve..koji je topov centralni u rangu sa bijelim malossi

Josip:

--- Citat: Mikac21 - 26 Rujan, 2012, 16:00:23 ---Ima on okretaje kad mu nabijem gas,mislim da na oko 7500rpm krece,ali je izgubio šus onaj,nemože na zadnji da ga ubiješ,a i u vožnji sam skužio da kad vozim na pol gara i kad mu dam full,on ima okretaje visoke al isto ko da je trom,kao da prokliže

--- Kraj citata ---

neznam zasto si podesio da krece tako visoko, imas base kit s dvije karike i auspuh koji funkcionira do 10ak + tisuca i ima sirok powerband

namjesti da krece nize jer ti je ovako bespotrebno, a i rolice su ti mislim lagane za zuti centrali, pogotovo sad kad imas linerarnu polutku, i na kojim ti uopce vrti okretajima?

dhorvat:

--- Citat: Josip - 26 Rujan, 2012, 16:10:37 ---
--- Citat: Mikac21 - 26 Rujan, 2012, 16:00:23 ---Ima on okretaje kad mu nabijem gas,mislim da na oko 7500rpm krece,ali je izgubio šus onaj,nemože na zadnji da ga ubiješ,a i u vožnji sam skužio da kad vozim na pol gara i kad mu dam full,on ima okretaje visoke al isto ko da je trom,kao da prokliže

--- Kraj citata ---

neznam zasto si podesio da krece tako visoko, imas base kit s dvije karike i auspuh koji funkcionira do 10ak + tisuca i ima sirok powerband

namjesti da krece nize jer ti je ovako bespotrebno, a i rolice su ti mislim lagane za zuti centrali, pogotovo sad kad imas linerarnu polutku, i na kojim ti uopce vrti okretajima?

--- Kraj citata ---

Sa linearnom polutkom sam trebao lakše rolice jer se okretaji malo spuste. Ali nikad nisam imao taj šus smjesta ko sa originalnom minarelli polutkom. Osim na TOP variomatu i šajbicom 2 mm s tim da je krajna bila doslovno ubijena za 15 km/h  :binkybaby:

cvele60:
Razlika u uglovima na seriskoj  i linearnoj polutci je velika i to je jedan od razloga sto nema "skakanja" pri startu...mada mislim da se to moze moze dobiti i na njoj al uz malo vise stela i proba...
Ona je ipak tu da imas tecno ubrzanje bez oscilacija...

Mikac21:

[/quote]
neznam na kolko radi jer nemam obrtomjer.probo sam bio sa zutim malossi i bio je puno losiji start,pa sam vratio plave.pa jer nije normalno za base da krece na 5500-7500 okretaja.probat cu 4g rolice stavit pa cemo viditi,i mozda deblju podlosku jer ovu spto imam je jako tanka

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju