Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
"Scooter meet" Županja
Domba:
--- Citat: mhr-team - 01 Listopad, 2012, 22:39:27 ---pa eto ako vam se da, možemo navratiti do ćevabdžinice GASTRO u orašju, to je nekih 6-7 km od mjesta meata... ćevapi su 20kn i nema im ravnih u cijeloj bosni, a to može potvrditi i hrca šoš koji je prošli tjedan bio...
--- Kraj citata ---
nije losa ideja, podrzavam :)
--- Citat: Gilera_Vk - 02 Listopad, 2012, 09:48:42 --- da, sve sto vam treba je osobna i prometna 8)
--- Kraj citata ---
i bilo bi dobro da skocite do osiguranja i izvadite zeleni karton, totalno bespla, a znaju na granici traziti.
mhr-team:
istina, iako meni do sada nikada nisu tražili,,, vjerojatno zato što često prelazim granicu... sad kad se naglasi da se ide na ćevape i to mislim da nebi trebalo biti problema, ali za svaki slučaj nije loše ponjeti... pa eto ekipa....
auuuuuuuuuuuuu kur... GASTRO je hrvatska ćevabdžinica i ne rade nedjeljom, tak da od najboljih ćevapa ništa... ali uvijek nam ostaje AROMA ćevabdžinica, tak da može proć ;D :laughing7:
RunnerŽu:
kad zavrsi ovaj belaj dodjte dole kod mene u Donju Glavicu imam ja kafanu Monako se zove a Gigo pece vake cevape, e za vas je djaba... :toothy12: :toothy12:
_r0bi_:
ekipa gledam prognozu i kazu lose vrijeme za nedelju i nize tem? :dontknow:
dachi:
eo prognoza,a da prebacimo za subotu? http://www.meteo-info.hr/grad/vinkovci
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju