Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
"Scooter meet" Županja
mhr-team:
meat prošao extra, kako je i simo rekao... sve bilo do jaja, zajebancija, druženje, uživanje, photosesion, čak je bilo i kolice (kiza pati što nisi došao) :laughing7:
bero, ivana :angry7:
B.E.R.O.:
--- Citat: mhr-team - 08 Listopad, 2012, 19:18:12 ---
bero, ivana :angry7:
--- Kraj citata ---
Ma ja sam bio u Zupanji danas dva puta,kad sam isao na cevape i kad sam se vracao... :dontknow: ;D
Samo nisam nikog mogao naci,Anto a tvoj broj nisam memorirao onaj sto mi dao tvoj stari pa ti se nisam mogao javiti jebiga!!!
:sad1:
mhr-team:
e jbg... bili smo na nadvožnjaku... znači kad se ide iz vinkovaca ne ulaziš na prvi ulaz u županju desno nego ideš lijevo prema đuri đaković i opet kad prođeš đuru lijevo... i to je to...
bilo je extra, ekipa, druženje, zezanje, ma sve... poslije otišli na piće i klopu i tak... bit će i slike uskoro...
ekipa osijek, vk?????? niko se nije javio :dontknow:
FeZox-team:
jbg decki ja sam najavio dolazak, ali sjebao me onaj vjetar sto je duvo u nedjelju
odnio mi krov s kuce pa cijeli dan jb s tim dok se nije popravilo, a i jos ono praznik bilo niko neradi pa tesko i materijal nabavio
no otisao sam se provozat autom oko 15h do parka mada nisam vas vidio jbg
Zika:
i ja sam reko doc,slicna situacija je bila kod mene kao kod filipa (fezox),vidimo se drugi put sigurno :(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju