Tehnički kutak > Injection
postavke za purejeta
Grale:
to ti niko nemre točno reć,zato alat u ruke i štelanje...
dva dana si izgubil na pisanje,do sad si već mogel nastelat...
za početak provjeri sva crijeva da nisu ispucana i selne dal su dobro stegnute,po potrebi zamjeni...
dalje provjeri fals zrak,prirubnice,semerinzi...
dok se uvjeris da je problem u prijenosu onda tek stelaj
zeljko_sr:
jel imas malossi ecu ako nemas onda ti fali on ako ga imas onda ti fali polini casica i skuter mora letit ako budes jos vise goriva htio dat onda ces morat veci usis spuh itd
matas damir:
naravno da ima malossi ecu, a polini časšicu se ne treba stavljati kad imam ecu.
Na skuteru je sve ok, nema nikakve ispucanosti i falš zraka, a želim se raspitati da kažem majstoru jer ne radim si ja to sam-nemam vremena
zeljko_sr:
neznas ti kako bi se skuter preporodio sa polini casicom nisam ni ja vjerovo dok nisam stavio :laughing7:
ivek_sr:
Pa otvori izmjeri si karike i najgore je kad imaš "majstora" koji to radi pa se raspituješ na forumu da njemu kažeš bolje nađi sat dva vremena i to sam napravi jer tako zvani "majstori" mi zadaju najviše posla pa mi dolaze takvi šrotovi sa izmišljenim gumicama, različitim šerafima, dopol zašerafljenim svjećicama i tome sličnim fuševima. A što se tiće polini ćašice... mislim da to ne igra neku velku ulogu pošto je moja bivša pila sa malossi ecu-om bila puno bolja nego ditech sa ecu-om i ćašicom. Ali daleko od toga da polini nije jači od malossija ali još nisam probao ditecha sa polini kitom mada je po specifikacijama polini jači
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju