Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Jägdiesis

<< < (14/16) > >>

aldin:

--- Citat: BosnianDiesis - 30 Rujan, 2012, 15:23:56 ---Ma ide ko zmaj, dok mi nije bio pukao remen mogao je ici 90-100
A kontao sam staviti one staklene plastike preko fara i onda zagitati, a neonke cemo na kraju :)

--- Kraj citata ---
Aha u četvrtak ujutro...

BosnianDiesis:
ahahahhaha, ja samo kazem kako je ajdin reko za stopke :P, a kroz aleju sam ga gario 90-100 :D, a treba malo truda, zaraditi sta preko zime i srediti ga :)

aldin:
Treba lijepo srediti,ali da ne bude kič..Ja što bih uradio na tom motoru je dobar servis(valjci,remen,slajderi,vratiti original filter i staviti novu spuzvu,cak mislim da je on stavio novu..Plastike ove unutarnje vratiti u tvornicko stanje..Malo presmirglati i prefarbati bojom koja sadrzi glazuru plastike..Plastike ostale u sivu boju i ubaciti koju crnu plastiku..Nikakve prerade sa poliesterom,gluposti..A da ne pricamo o neonkama,naljepnicama razno raznim i tako dalje..Samo unistavaš skuter.
http://img38.imageshack.us/img38/2162/dsc03964g.jpg
Ja ne znam sta fali ovako da ga sredis..Prvo jeftinije ce te izici jer i ovako i onako farbas motor kako kazes,a od ovog diesis ne moze biti bolji.Ali tvoj ukus ,tvoje pare..
A prvo stavi gume,ove ne drze nikako a pogotovo ako nemas iskustva niti malo na motoru..

BosnianDiesis:
Ah, ne znam, ne volim nekako previse jednostavne stvari :)

BoLT3K:

--- Citat: BosnianDiesis - 17 Listopad, 2012, 19:37:25 ---Uh kako imas samo "duboko umne" savjete :D

--- Kraj citata ---
Kaže se "dubokoumne", Arhimede.
Bolje pogledaj tu sliku što ti je Aldin dao i vrati tog Diesis-a u život.
Mislim da je to slika Rakijinog Diesis-a.
I prestani se glupirati, vidiš da se svi smiju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju