Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Zip SP BB project :)

<< < (7/24) > >>

2TDottore:
mako sam ti stavi zx-a il slusaj juricu i imal bus zipa koji bu najbrzi i najtrajniji jer ko zna zna  :icon_thumright:

mako:

--- Citat: MALES SR180r - 06 Listopad, 2012, 18:51:45 ---jeste vi obojca pijani ili?  ::)

o kakvom vi mhr-u pričate,čovjek je reko da ima zx-a i da će za početak vozit zx-a!

--- Kraj citata ---

tocno to, za pocetak ce bit zx, bitno da se okrecu kotaci i da motor ide, s vremenom ako bude potrebno i  ako bude novaca bude nesto drugo, a kaj to tocno bude, pojma nemam.. kaj se tice tog PM-a ipak nece biti standard bit ce malo prerađen cilindar, tak da je pitanje kaj ce mu pasat, i  kaj ce meni pasat za voznju :icon_thumright:
svejedno, hvala svima na savjetima, uvjek su dobrodosli, bili dobri ili losi.... :icon_thumright:

Ceki21:
bravo sused, sviđa mi se ovo ;)

J.U.R.C.A:
poanta je da se cilindar preraduje za spuh ! dakle nemoj ga radje preradjivat dok finalno ne odlucis koji spuh ide gore. Zx je promasaj u BB svijetu ali uvidjet ces to poprilicno brzo .

DeLUX:

--- Citat: J.U.R.C.A - 06 Listopad, 2012, 18:07:12 ---
--- Citat: 2TDottore - 06 Listopad, 2012, 13:06:46 ---necu ti kvarit projekt i neznam sta ocekujes od te kombinacije pm 172+mhr al uzaludan trud ti je slozit tu kombinaciju da ide kak se spada.isti problem je imao i fernando.za taj cilindar treba pm auspuh koji je napravljen za taj cilindar ili ak znas proracunat kako preradit mhr-a jer pm-u trebaju okretaji da ide a sa mhrom ih definitivno nema dovoljno  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
kakvu si ti glupost sad napisao i ostao ziv.. vidi se da ti je sudar imao posljedica...
PM SPUH ima krivulju snage kao i serijski ispuh i vrsna snaga mu je na cirka 8200  maximalno. Malossi ide preko 9 k rpma.

Problem tog cilindra u kombinaciji sa mhr spuhom je glava koja je konstruirana za visoki stupanj kompresije i nize okretaje a ekipa ju tjera u okretaje ( isto sam i ja gresku radio ) .

--- Kraj citata ---

I ti si glupost napisao..jesi vidio možda kako gumy-ev skuter ide sa pm spuhom i na kolko okretaja se vrti?  :happy8:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju