Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia Rally by Reponja - komentari

<< < (14/23) > >>

Drnda:
meni ovo lici na pregrijavanje uzrokovano siromasnom smjesom i cvikanje...
kljuc 10 je mislim i skini 4 sarafa na glavi i vidi stanje.. ( ako neznas kako postavljati klip sa karikama na cyl nemoj ga skidati skroz, nego samo dio koliko ti je dovoljno da sidju karike, vidi jel sve oke i vrati.. tada ces znati na cemu i...

barem je na zracnim masinama to cas posla  :icon_thumright:

igor.sb:
nisam skuzio od hrpetine teksta, karb izvađen iz kutije si samo nasarafio na masinu i gass?

zrakoplovac:

--- Citat: Drnda-1 - 31 Siječanj, 2013, 01:57:01 ---meni ovo lici na pregrijavanje uzrokovano siromasnom smjesom i cvikanje...
kljuc 10 je mislim i skini 4 sarafa na glavi i vidi stanje.. ( ako neznas kako postavljati klip sa karikama na cyl nemoj ga skidati skroz, nego samo dio koliko ti je dovoljno da sidju karike, vidi jel sve oke i vrati.. tada ces znati na cemu i...

barem je na zracnim masinama to cas posla  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
slažem se  :icon_thumright:

Reponja:
Vidjeti cu danas, kada ga dopeljem doma. Dizna na karbu je ona koja je serijski dosla sa njime (ne znam koja bi to bila). Ne znam kako ga je mehanicar ustelavao, u pocetku sam ga vozio lagano (iz opreza, da se radilica, karb i ostalo razradi i uskladi), pa kasnije pod punim gasom. Prije rezonantnog auspuha i novog karba sam ga mogao tjerati na punom gasu puuuno duze nego sada, sad mogu na krace vrijeme (npr za pretec auto-2) i onda opet lagano, u protivnom ga je gusilo. Ima li neko rjesenje za to? Da mogu opet drzati full bar minutu bez da nesto rikne... Startnost cu rijesiti sa drugim rolinama, ali me i dalje muci ta ne-mogucnost drzanja gasa.

Hvala vam svima na savjetima i pojasnjenjima, ustedjeli ste mi jako puno vremena i zivaca (vjerojatno i spasili zivot prvoj osobi koja bi mi stala na sjenu), ekipa ste kakvu drugi forumi mogu samo pozeliti!

Cim ga rasklopim/sklopim javim rezultate..

Grale:
Mala ti je dizna,kupi set dizni i ustelaj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju