Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia Rally by Reponja - komentari
ivan.kozic.12:
--- Citat: Reponja - 02 Prosinac, 2012, 20:59:20 ---Metar po 100 cm fiksno!
--- Kraj citata ---
Bit će onda para :laughing7:
Sretno sa projektom, sad imaš vremena preko zime pa ćeš fino sredit mezimicu :icon_thumright:
MarinM:
fora su mi ti offroad skuteri :icon_thumright: Nadam se ljepoj kombinaciji boja, i koliko si platio spuh?
Iwo SR Tuono:
malo se uhvati izmjere pa pokušaj uglaviti vilice od sr-a ili aeroxa ako ikako budeš mogao, ove stare zaboravi, nikad više to neće bit to, a ravnanje se uzima po 300kn a od sr-a se može već za 300kn nabaviti
sviđa mi se projekt, ako trebaš lakirera (amatera XD) tu sam :laughing6: :laughing6:
btw jesi razmišljao da malo moddaš prednju masku pa da ubaciš far od nečeg drugog unutra sa lećama i bolju žarulju?
Reponja:
@MarinM
Auspuh je plaćen 730kn zajedno sa poštarinom, nov i zapakiran. Neće biti kombinacija boja, biti će kombinacija c/b naljepnica sa par sitnih detalja u boji.
@Iwo SR Tuono
Znam, imao sam u planu, samo se nadam da mi nitko neće razbiti pi*ku dok sa metrom budem pipkao skutere oko Gradske i po parkinzima. Rama je ista kao i na SR (tako su mi rekli), pa mislim da ni vilice neće odudarati (puno).
O modanju sam razmišljao, bilo je ideja da upašem roxovu, ili dodatni farovi na ovu (stvarno su potrebni), umjesto nepostojećeg dugog svjetla. Sada kada imam jednu masku u rezervi, mogu se igrati bez da gubim prijevozno sredstvo, pa će ići puno lakše.
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Reponja - 02 Prosinac, 2012, 21:36:24 ---@MarinM
Auspuh je plaćen 730kn zajedno sa poštarinom, nov i zapakiran. Neće biti kombinacija boja, biti će kombinacija c/b naljepnica sa par sitnih detalja u boji.
@Iwo SR Tuono
Znam, imao sam u planu, samo se nadam da mi nitko neće razbiti pi*ku dok sa metrom budem pipkao skutere oko Gradske i po parkinzima. Rama je ista kao i na SR (tako su mi rekli), pa mislim da ni vilice neće odudarati (puno).
O modanju sam razmišljao, bilo je ideja da upašem roxovu, ili dodatni farovi na ovu (stvarno su potrebni), umjesto nepostojećeg dugog svjetla. Sada kada imam jednu masku u rezervi, mogu se igrati bez da gubim prijevozno sredstvo, pa će ići puno lakše.
--- Kraj citata ---
izmjeri ti dužinu vilica u normalnom položaju, u slučaju da prednji kraj bude glisirao uvijek ih možeš skratiti, ako budeš treba okara za to mogu ti ja riješiti i na miru si
vilice od sr-a su nešto predobro i nezaboravno ko god ga je ikad vozio. Imam i nrg sa usd vilicama i to je patnja, na sr-u sam ko na lađi :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju