Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner vx 125
2mario2:
--- Citat: walkay - 03 Veljača, 2013, 20:00:27 ---Dobro si ispolirao tubove! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
potpis...
duje87:
--- Citat: Nincevic - 03 Veljača, 2013, 20:05:16 ---Hvala, uživo izgledaju još bolje ;D
Jel neko zna koje ulje je najbolje staviti u vilice i koliko ga je potrebno??
--- Kraj citata ---
34.74x 47-9 , pise ti na semeringu. brisace ako se nisu skroz raspali ne kupuj jer ionako nemaju nikakvu funkciju..ako je semering dobar,oni ni nemaju svoju funkciju,a kad semering ode,skida se vilica i minja se.
10w gustoca 1 dcl po tubu
Nincevic:
--- Citat: duje87 - 03 Veljača, 2013, 20:12:44 ---
--- Citat: Nincevic - 03 Veljača, 2013, 20:05:16 ---Hvala, uživo izgledaju još bolje ;D
Jel neko zna koje ulje je najbolje staviti u vilice i koliko ga je potrebno??
--- Kraj citata ---
34.74x 47-9 , pise ti na semeringu. brisace ako se nisu skroz raspali ne kupuj jer ionako nemaju nikakvu funkciju..ako je semering dobar,oni ni nemaju svoju funkciju,a kad semering ode,skida se vilica i minja se.
10w gustoca 1 dcl po tubu
--- Kraj citata ---
e to mi treba :headbang:
[R]UNNE[R]:
.
Nincevic:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 03 Veljača, 2013, 20:36:47 ---tubovi su stvarno ispali predobro,kako si poliral ova nedostupnija mjesta jer vidim da se sve cakli osim ovo di dolaze šerafi od klješta a to je i bolje da je ostalo :icon_thumright:
eto vidiš da neces polirat "3 miseca" kao sta si mi bio rekao.. :laughing7:
--- Kraj citata ---
ova nedostupnija mjesta sam polira isto kao i sve ostalo samo treba malo živaca :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju