Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner vx 125

<< < (20/26) > >>

2mario2:

--- Citat: walkay - 03 Veljača, 2013, 20:00:27 ---Dobro si ispolirao tubove!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
potpis...

duje87:

--- Citat: Nincevic - 03 Veljača, 2013, 20:05:16 ---Hvala, uživo izgledaju još bolje ;D
Jel neko zna koje ulje je najbolje staviti u vilice i koliko ga je potrebno??

--- Kraj citata ---

34.74x 47-9 , pise ti na semeringu. brisace ako se nisu skroz raspali ne kupuj jer ionako nemaju nikakvu funkciju..ako je semering dobar,oni ni nemaju svoju funkciju,a kad semering ode,skida se vilica i minja se.

10w gustoca 1 dcl po tubu

Nincevic:

--- Citat: duje87 - 03 Veljača, 2013, 20:12:44 ---
--- Citat: Nincevic - 03 Veljača, 2013, 20:05:16 ---Hvala, uživo izgledaju još bolje ;D
Jel neko zna koje ulje je najbolje staviti u vilice i koliko ga je potrebno??

--- Kraj citata ---

34.74x 47-9 , pise ti na semeringu. brisace ako se nisu skroz raspali ne kupuj jer ionako nemaju nikakvu funkciju..ako je semering dobar,oni ni nemaju svoju funkciju,a kad semering ode,skida se vilica i minja se.

10w gustoca 1 dcl po tubu

--- Kraj citata ---

e to mi treba   :headbang:

[R]UNNE[R]:
.

Nincevic:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 03 Veljača, 2013, 20:36:47 ---tubovi su stvarno ispali predobro,kako si poliral ova nedostupnija mjesta jer vidim da se sve cakli osim ovo di dolaze šerafi od klješta a to je i bolje da je ostalo  :icon_thumright:
eto vidiš da neces polirat "3 miseca" kao sta si mi bio rekao..  :laughing7:

--- Kraj citata ---

ova nedostupnija mjesta sam polira isto kao i sve ostalo samo treba malo živaca  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju