Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner vx 125

<< < (18/26) > >>

skipper_2t:
fala,a ja bia u onog smrada na sinama i reka mi da je taj desol EU zabranila pa mi da neki od hempela koji nista ne skida a dode 100kn

neos 123:
hahahah...ima i onaj neki dynamo 46 za njega san cua da je jeftiniji a bolji...

.
--- Citat: skipper_2t - 30 Siječanj, 2013, 23:48:15 ---fala,a ja bia u onog smrada na sinama i reka mi da je taj desol EU zabranila pa mi da neki od hempela koji nista ne skida a dode 100kn

--- Kraj citata ---

a brane taj smrad samo krade i taj hempel uvaljuje ahah...ima mozda rico trade u vukovarskoj

Nincevic:
tubovi su ispolirani sa trenutno sa gradacijon 600 ali 2-3 dana ih necu polirat jer sam i sebi meso na prstima skinija  :laughing7: :laughing7:

i kupia san brusne papire i set za poliranje da ih zavrsim ali tek za koji dan nastavljam  ;D

i nosač tablice je napravljen

i undertail na koji se zavida nosač tablice

[R]UNNE[R]:
.

Nincevic:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 31 Siječanj, 2013, 20:34:39 ---tubovi su i sad odlični a mogu se mislit kad se zavrse..samo naprijed i polako.. :headbang:
a undertrail je extra,tablica lipo pod kutom sjeda a opet je unikat i puno lijepše za vidit nego ona komadina crne plastike..  :sad1:

--- Kraj citata ---

hvala  ;D
pa da tablicu mu puno bolje stoji na ovom nosaču, jer je nekako pod boljim kutem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju