Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner vx 125
skipper_2t:
fala,a ja bia u onog smrada na sinama i reka mi da je taj desol EU zabranila pa mi da neki od hempela koji nista ne skida a dode 100kn
neos 123:
hahahah...ima i onaj neki dynamo 46 za njega san cua da je jeftiniji a bolji...
.
--- Citat: skipper_2t - 30 Siječanj, 2013, 23:48:15 ---fala,a ja bia u onog smrada na sinama i reka mi da je taj desol EU zabranila pa mi da neki od hempela koji nista ne skida a dode 100kn
--- Kraj citata ---
a brane taj smrad samo krade i taj hempel uvaljuje ahah...ima mozda rico trade u vukovarskoj
Nincevic:
tubovi su ispolirani sa trenutno sa gradacijon 600 ali 2-3 dana ih necu polirat jer sam i sebi meso na prstima skinija :laughing7: :laughing7:
i kupia san brusne papire i set za poliranje da ih zavrsim ali tek za koji dan nastavljam ;D
i nosač tablice je napravljen
i undertail na koji se zavida nosač tablice
[R]UNNE[R]:
.
Nincevic:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 31 Siječanj, 2013, 20:34:39 ---tubovi su i sad odlični a mogu se mislit kad se zavrse..samo naprijed i polako.. :headbang:
a undertrail je extra,tablica lipo pod kutom sjeda a opet je unikat i puno lijepše za vidit nego ona komadina crne plastike.. :sad1:
--- Kraj citata ---
hvala ;D
pa da tablicu mu puno bolje stoji na ovom nosaču, jer je nekako pod boljim kutem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju