Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner vx 125

<< < (6/26) > >>

Nincevic:

--- Citat: pralas - 30 Rujan, 2012, 15:05:42 ---rolice serijske u vx-a 19x17-7.3 gr cijena oko 100 kn
nisam vidio koliko ima kilometara ali ako ti je start los promjeni federe kvacila,pogledaj kakav je remen i po potrebi odmah i centralni zamjenis...

i ono glavno ulje,filter ulja,svjecica i nova spuzva u airboxu,ima malo vise ulaganja al si onda miran

--- Kraj citata ---

E hvala motor ima 20500km prijašnji vlasnik mi je rekao da ga nije servisirao, jedino je rekao da je stavio nove gume i akumulator
A jel znas mozda jel bi se isplatilo pjeskarit ramu i dat je plastificirat i koliko to dođe otprilike?

pralas:

--- Citat: Nincevic - 30 Rujan, 2012, 15:12:18 ---
--- Citat: pralas - 30 Rujan, 2012, 15:05:42 ---rolice serijske u vx-a 19x17-7.3 gr cijena oko 100 kn
nisam vidio koliko ima kilometara ali ako ti je start los promjeni federe kvacila,pogledaj kakav je remen i po potrebi odmah i centralni zamjenis...

i ono glavno ulje,filter ulja,svjecica i nova spuzva u airboxu,ima malo vise ulaganja al si onda miran

--- Kraj citata ---

E hvala motor ima 20500km prijašnji vlasnik mi je rekao da ga nije servisirao, jedino je rekao da je stavio nove gume i akumulator
A jel znas mozda jel bi se isplatilo pjeskarit ramu i dat je plastificirat i koliko to dođe otprilike?

--- Kraj citata ---
ako ga nije servisirao onda trebas promjeniti obavezno sve ovo gore,i jos dodaj klizace variomata ali oni su par kuna...na 24 000 km se stelaju ventili ali ako ti je vec sve sada rastavljeno odma i to napravi jer ces 3 500 km nabrzinu napraviti pa ces ponovno masinu morat skidat...

sta ja znam,po meni se ne isplati pjeskarit ramu i plastificirati je,nezz koliko se krecu cijene

steeef:
ak nije servisiran onda to prvo sredi..remen,rolice,klizace,ulje,filtere,svjecicu pa onda ramu sredjuj ak os bas,haha
da ju nosis pjeskarit treba sve poskidat s nje,ama bas sve i onda pjeskarit i plastificirat..

Nincevic:
Evo nisam imao mira dok nisam skratio blatobran  :toothy12:

Nincevic:
Propišala vodena   ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju