Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner vx 125
Maurini-Tuning:
Lijep skuter,dosta ocuvan cini mi se :icon_thumright:
Nincevic:
--- Citat: BetaArk12 - 26 Rujan, 2012, 15:32:09 ---daj namontiraj na skuter , pa da vidimo kako izgleda :)
--- Kraj citata ---
namontirano je, ali su trenutno plastike na varenju pa ne igleda baš nekako ;D
Nincevic:
--- Citat: Maurini-Tuning - 26 Rujan, 2012, 16:12:13 ---Lijep skuter,dosta ocuvan cini mi se :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ocuvan je, ali servisiran nije pa skupljam lovu za servis :(
Nincevic:
Evo radilo se nesto sitno, sic je bio krpljen i poderan sam ga dao tapecirat doci ce kroz koji dan , pa se malo skidale plastike jer ce ici na pituravanje e i sad me zanima, kako da skinem ovu plastiku od volana nisam tia da ne zajeben nesto pa ako neko moze da kaze ;D I primjetio sam da je nesto uklopljeno od drugog motora tamo kod pumpe vode (neznam kako se zove to i jel treba stavljati orginal taj dio) to je taj dio -->
i da skidao sam naljepnicu, a namucio sam se dok sam je skinio sad me zanima s cim da to malo ispoliram ovo sta su ostali tragovi od naljepnice, nisam je mogao skinuti pa sam je sa fenom zagrijavao
BetaArk12:
Plastika od volana mora imat saraf iznutra koi je drzi pa vidi , al otkopcaj kablove od cajgera ... za taj dio kraj vodene ti nebi znao rec , cekaj nekog iskusnijeg ;) , a to ces skinut sa vodom samo polijevaj i uzmi celicnu cetku i sastruzi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju