Tehnički kutak > Tuning skutera

hlađenje pjenosa i bušenje dekla

<< < (4/5) > >>

black-rox:
Zašto nisi uzeo,od TNT onaj s otvorima za hlađenje :icon_scratch:

robert:

--- Citat: black-rox - 03 Lipanj, 2008, 01:15:14 ---Zašto nisi uzeo,od TNT onaj s otvorima za hlađenje :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
ako misliš na ovaj dolje na slici, po mom mišljenju to nije deklo za svaki dan!
rupe su prevelike i previše bi vlage, prašine i ostalog smeća moglo ući unutra!

ratz_hell:
a da uzmes brusilicu sa reznom plocom...onom od 1.5 mm i samo zarezes iza i naprijed...i onda polirku na brusilicu i samo prec preko rezova i mislim da ti se nebi gulio krom....al opet upitno...nebi trebalo...

neer:

--- Citat: ratz_hell - 07 Lipanj, 2008, 11:58:40 ---a da uzmes brusilicu sa reznom plocom...onom od 1.5 mm i samo zarezes iza i naprijed...i onda polirku na brusilicu i samo prec preko rezova i mislim da ti se nebi gulio krom....al opet upitno...nebi trebalo...

--- Kraj citata ---
uzeti smirgl u ruke i on pukotine kroma mislim na one prijelaze samo ugladit da nebudu ostri i sve to malo ispolirati i to je to..deklo je svjetsko

ratz_hell:
nebi islo krom smirglat...barem ne rucno...ostaju parke da je neznam kakav brus...bolje nesto sa okretnim momentom..ala  brusilica ili polirka...imaju uzet neke polirke ili nastavak za brusilicu sa brusom nesto kao platno, mislim da bi to igralo...njezno je dovoljno, a imas dovoljno obrtaja za izgladit rubove dovoljno da se ne dize krom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju