Tehnički kutak > Tuning skutera

Front Pulley Stage6 R/T

<< < (2/2)

Marekk:

--- Citat: Josip - 22 Rujan, 2012, 21:23:01 ---
--- Citat: Marekk - 22 Rujan, 2012, 20:31:45 ---ja sma kupil prije 2 tjedna R/T vario za piaggio, i od standardnog je veči za pol milimetra, znači niš, a ta vanjska polutka je još manja od standardne, kosina je potpuno ista.
prednost joj je što je 5× lakša od standardne, jedino kaj ond anemaš anlaser, nebitno, i trebaš posebni alat za skidanje, ako nečeš ko "majstori" radit s kompresor pištoljem.

--- Kraj citata ---

a cime to inace "majstori" rade?  :dontknow:
namjestis sve kako treba stajat, maticu zavidas rukom koliko mozes, i pistoljem koji je podesesn na 2 udaris dva tri puta i to je to

--- Kraj citata ---
tak je u redu ak ne nabija, kad se rukom kolko ide. Ja nemam kompresora pa zato ju nisam ni stavio na radilicu. Al vidio sam ka kdečki s tim pištoljem šrafaju tu maticu, tako ko da ju najviše mrzi, baš nabija.

Josip:

--- Citat: gumy - 22 Rujan, 2012, 21:27:01 ---na minareliju totalno nebitno kad on ionak nema zubce za alnaser i alat za popuštanje rješeno ko piaggio.

--- Kraj citata ---

imas i za minareli rijesenje slicno ko za pia, samo se "alatic" uglavi u onu krunu koja ide na ventilvar u koju use nasloni zupcanik kurble kod automatskog paljenja nogom  :icon_biggrin:

--- Citat: Marekk - 22 Rujan, 2012, 21:40:24 ---
--- Citat: Josip - 22 Rujan, 2012, 21:23:01 ---
--- Citat: Marekk - 22 Rujan, 2012, 20:31:45 ---ja sma kupil prije 2 tjedna R/T vario za piaggio, i od standardnog je veči za pol milimetra, znači niš, a ta vanjska polutka je još manja od standardne, kosina je potpuno ista.
prednost joj je što je 5× lakša od standardne, jedino kaj ond anemaš anlaser, nebitno, i trebaš posebni alat za skidanje, ako nečeš ko "majstori" radit s kompresor pištoljem.

--- Kraj citata ---

a cime to inace "majstori" rade?  :dontknow:
namjestis sve kako treba stajat, maticu zavidas rukom koliko mozes, i pistoljem koji je podesesn na 2 udaris dva tri puta i to je to

--- Kraj citata ---
tak je u redu ak ne nabija, kad se rukom kolko ide. Ja nemam kompresora pa zato ju nisam ni stavio na radilicu. Al vidio sam ka kdečki s tim pištoljem šrafaju tu maticu, tako ko da ju najviše mrzi, baš nabija.

--- Kraj citata ---

to da, s tim se slazem  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju