Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera runner 50sp tuning pomoc

<< < (4/8) > >>

tukx16:
E da vidis promijenjen je i centralni feder kvacila!!! Kad je bio na servisu reko sam kaj da naprave e sad neznam kakav su mi stavili pa ak mi mozes rec koji da stavim(tj.kakve boje)I namjeravam stavit sustice valjda se to tak zove?????(isto molim pomoc koje jer se bas ne kuzim,tek sam novi)

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 02 Lipanj, 2008, 13:27:10 ---nebi, jer skut ima 100+ kg i 3alfa3 ima malo manje..
da se replica malo preradi, naturpija, i da na njega sjedne V. Rossi, rezultat bi bio vrijedan očekivanja..

--- Kraj citata ---

Ka prijenos ode do kraja (a moj ode), samo okretaji imaju ulogu i tezina niti najmanje ne utjece. Gola matematika - broj okretaja radilice, omjer u getribi, velicina kotaca...
Jedino dulja getriba za koju moj setup ima snage, ali ja nemam volje to ugradjivat ili veci broj okretaja moze mom skutu povecat brzinu.

3alfa3:

--- Citat: tukx16 - 02 Lipanj, 2008, 13:29:31 ---E da vidis promijenjen je i centralni feder kvacila!!! Kad je bio na servisu reko sam kaj da naprave e sad neznam kakav su mi stavili pa ak mi mozes rec koji da stavim(tj.kakve boje)I namjeravam stavit sustice valjda se to tak zove?????(isto molim pomoc koje jer se bas ne kuzim,tek sam novi)

--- Kraj citata ---

Uz ono sto sam ti gore napisao da stavis, stavi i federe kuplunga koje si dobio sa RR-om. Centralni feder je trebalo ostaviti serijski.

BlackNaranča:
stavi duplo vece zadnje kolo  :headbang:

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

šala  ;D

tukx16:
Evo moj popis kak ce to izgledat na kraju nakon tuninga:malossi redsponge
                                                                           rolice 4.7grama
                                                                           dizna 64
                                                                           malossi gus
                                                                           Leo vince RR
                                                                           Malossi multivar2000
sustice koje boje???!!!! Kranja brzina s tim??????

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju