Tehnički kutak > Garaža
RUNNER- Makina za svaki dan tuned by Maurini-Tuning
Maurini-Tuning:
znam ja da je prema kitu to nula bodova...uzeo sam samo cilindar,i nesto malo cu dobit,ali,naravno, ne ocekujem neku drasticnu razliku :icon_thumright:
gokiSP:
Serijski cilindar ima premale kanale da bi se tu osjetila neka razlika. Jesu li dizani tajminzi? Ako jesu, na koliko? Ako samo ispuh sa vanjske strane širen i usis isto tako na djelu koji naliježe na blok onda to nema veze sa "turpijanjem" i to se ne osjeti na 180 da bi čovjek mogao reći da ima razlike, a kamo li na cilindru koji cijeli stane u rupu za klip na 180 cilindru. Druga stvar, ako je cilindar diran iznutra, znaš li na koliko stupnjeva su dignuti tajminzi i za koliko je to okretaja. Pašu li ti okretaji tvom auspuhu?
I dalje tvrdim da si bacio novac jer ako tajminzi nisu dirani ići će isto kao i što je išao, ili ćeš imati osjećaj da ide brže jer ti je netko regao da je cilindar "naturpijan".
Slikaj cilindar, baš me zanima kako je "naturpijan". :icon_thumright:
Maurini-Tuning:
cil jos nisam narucio pa cu vidjet...
UPDATE: Runneru sam stavio neke plastike koje sam farbao.Izgleda dobro iako mislim ubrzo pituravat neke plastike u bijelu perlu,ali to cu jos vidjet... ugl. Runner mi izgleda odlicno sada... Valjda ce se i vama sviđat? :icon_biggrin:
Malo sam ga isprobao po zavojima... prednji ovjes je katastrofa,vilice su skroz tvrde,trebat ce ih osvjezit novim uljem dok je zadnji amortizer odlican (Malossi RS3) samo je prebojan,nazalost :hmh: Inace,ide odlicno,krajnja mu je po satu u skroz zalegnutom polozaju,110 kmh tocno... jos nisam mjerio GPS-om,ali racunam da je to oko 90 kmh pravih... Ako je netko mjerio neka me ispravi... :icon_thumright:
Imam u planu stavit Multivar ili Supertune...jos cu vidjet... i kad bi jos to stavio ne bih vise nista dirao zato sto ide bas dobro :)
evo par slika da ga vidite ;D
i za kraj jedna umjetnicka ;D
Maurini-Tuning:
Evo,blizi se lagano zima pa ce se ubrzo mjenjat:- klip
- novi filter zraka
- novi remen
- i naravno,detaljno ciscenje cijele masine :)
e za remen i filter sam se odlucio,ali za klip jos nisam... gledam ovaj motoforceov i neko kaze dobar,neko los.... pa stvarno ne znam :dontknow:
je li se itko poblize upoznao sa takvim klipom ili sa slicnim...? :)
walkay:
Ako ne mislis puno dati, uzmi Meteor klip ili Motoforce mislim da je ista kvaliteta...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju