Tehnički kutak > Garaža

RUNNER- Makina za svaki dan tuned by Maurini-Tuning

<< < (15/55) > >>

Maurini-Tuning:

--- Citat: Kamba - 03 Studeni, 2012, 20:02:44 ---..nemože ti nitko reć koje rolice točno idu unutra....kupiš pa probaš... ::)

...bude ti se brzo zgulilo to što si farbao sa sprejem,pa neće ličit na ništ... :toothy3:

--- Kraj citata ---

ma nece bas tako brzo ;D ipak sam stavio primer kojeg sam platio 40 i nesto kn,a ima 150ml...

--- Citat: Grale - 03 Studeni, 2012, 20:04:51 ---Za vario budeš videl...
Recimo ako u njemu dobiš npr.6 g rolice, to je vjerojatno za serijski spuh, pa ti probaj onda sa oko 5, al opet budeš moral štelat dosta da dobiješ idealnu kombinaciju

--- Kraj citata ---

aha,znaci treba malo stelat...ok,moram vidit... jos se mislim za vario ili remen,ipak mi je remen zreo za mjenjanje pa cu vidjet sto cu prvo uzet :icon_thumright:

Maurini-Tuning:
Sve mi neke kombinacije padaju na pamet,pa sam mislio runnera prebacit na AC... planirao sam Trophy 70 ili DR Evo 70

e sad,to bi bilo u kombinaciji sa ZX-om i 12 karbom (12 karb bi bio za pocetak...malo kasnije bi na to isao 17.5)

Posto sam cuo da zracnjak malo slabije ide nego LC,dali bi sa ovim setupom brze isao i koliko,nego sa mojim trenutnim setupom na LC?Mozda je pitanje glupo,ali sam neiskusan sto se tice ovog pa...

I,bili trebala neka druga radilica na ove navedene kiteve?

steeef:
ljudi inače apgrejdaju skutere..čul sam da prebacuju ac na lc al obrnuto do sad ne  :icon_biggrin:

Kamba:
..nema smisla ić na AC....obrnuto da, kao što Stef kaže...radilica može ostat ista...bolje ide AC kit nego LC serijala.... :icon_thumright:

Grale:
Daj uzmi polovni sport kit i vozi se ko čoek...
Jer ti treba onda još ventilator,plastika hlađenja...
S 12 karbom bi ti zacvikal dok nisi stigel reć moto plus,pogotovo sa štelanjem po onoj formuli ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju