Tehnički kutak > Garaža

RUNNER- Makina za svaki dan tuned by Maurini-Tuning

<< < (53/55) > >>

Grale:
Revers je nešto jači od zxa,a daleko od yasunia.
Danas smo za probu stavili yasuni umjesto reversa na frendov skuter i sa istim setupom na kojem je revers isel odlično,sa yasuniom je bil mrtav,barem pol grama lakše rolice traži.
A dok uđe u rezonanciu,osjeti se puno veća snaga nego sa reversom.
Eto iz prve ruke ti govorim :)

Maurini-Tuning:
Evo,sad vidim po powerbandu da nije puno jaci od ZX-a... :icon_thumright:
A eto barem sad znam da nije toliko jak kao sto sam mislio da jest...
Nego,clan Ruff Ryder mi je u jednoj temi rekao da sirina i duzina remena utjece na stelanje prijenosa tj. rolica...Ja imam Malossi special belt,pa jel' bi tu trebale malo laganije ili teze rolice? :)

Grale:
Neznam,nisam baš koristil remenje koje se puno razlikuju u duljini,max 5 mm.
Kak god,moraš imat par setova rolica i stelat prijenos,niko ti nemre reć u miligram težinu koja tebi bude idealna.
Uloži 150 kn u one pavese stelajuce rolice i miran si doživotno,dok se potroše kapice, uzmeš nove,par kuna koštaju :)

Maurini-Tuning:
Ma to sam i mislio kupit',najvjerojatnije cu ih i uzet'.
Probat cu nesto sa ovim rolicama sto sad imam pa cu vidit' nesto... :icon_thumright:

Grale:
Da,vidim da si pital i za širinu.
To stelas platnama(podloskama) pa kak se remen troši tak ih mices.
A ako ostavis zx komotno možeš vozit na serijskim federima, a repliku čak i na crnim, ako je ostatak prijenosa dobro ustelan nebude rupe velike.
Ali ti si mlad pa ti je super da te ispuca kod starta,tak da to ti prepustam na izbor ;D
Jedino pazi da ne stavis pretvrde federe pa da izazoveš kontra efekt i da imas još lošiji start.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju