Tehnički kutak > Garaža

RUNNER- Makina za svaki dan tuned by Maurini-Tuning

<< < (6/55) > >>

Maurini-Tuning:
A kad bi npr tokar to radio? Da li bi onda bilo dobro?
--- Citat: fleky911 - 09 Listopad, 2012, 14:49:19 ---
--- Citat: steeef - 09 Listopad, 2012, 14:30:45 ---kaj si ti to tuniral po seriskoj glavi?

--- Kraj citata ---
spustil ju je

--- Kraj citata ---

nisam jos...

Psych0:

--- Citat: ---mani se čorava posla ;)
to buš ručno radil?haha
bolje niš nemoj radit,samo buš sj#bo glavu bezveze jer za tim nema potrebe.

--- Kraj citata ---

Upravo , neznatno je sve to na serijskoj glavi ...

Maurini-Tuning:
UPDATE

Danas stavljeni bijeli federi,variomat od novijeg Runnera,a rolice su ostale koje su vec bile u skutu zato sto su one koje sam bio narucio bile dimenzija 16-13,a u Runnera idu 19-15.5...a ja to nisam znao :angry7: :angry7: ali ni s ovim serijskim rolnicama nije bas los... ;D
Trebam jos vratiti serijski centralni.

Postelan je karb.Namjeravam uzeti MF rolice 4.8 grama (ovaj put odgovarajucih dimenzija :icon_biggrin: ) i Stage6 Double Layer filter zraka.

Bio sam mu mjerio brzinu... Po satu pokaziva 105 kmh :) Sad koliko je to realnih kmh,neam' pojma :dontknow:

2mario2:

--- Citat: Maurini-Tuning - 09 Listopad, 2012, 19:52:49 ---UPDATE

Danas stavljeni bijeli federi,variomat od novijeg Runnera,a rolice su ostale koje su vec bile u skutu zato sto su one koje sam bio narucio bile dimenzija 16-13,a u Runnera idu 19-15.5...a ja to nisam znao :angry7: :angry7: ali ni s ovim serijskim rolnicama nije bas los... ;D
Trebam jos vratiti serijski centralni.

Postelan je karb.Namjeravam uzeti MF rolice 4.8 grama (ovaj put odgovarajucih dimenzija :icon_biggrin: ) i Stage6 Double Layer filter zraka.

Bio sam mu mjerio brzinu... Po satu pokaziva 105 kmh :) Sad koliko je to realnih kmh,neam' pojma :dontknow:

--- Kraj citata ---
to ti je oko 90 kmh realne...  :)

Grale:
jeje 90 realne sa serijskim rolicama na zxu ;D
nznm kak je uspel preč 60 s tim rolicama

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju