Tehnički kutak > Garaža
RUNNER- Makina za svaki dan tuned by Maurini-Tuning
Maurini-Tuning:
A uzeo bih na ljeto,kad bih radio,novi kit...Bas ovaj Motoforce,njega zelim...Uzeo bih i neki polovan spuh,karb 19,a radilicu njavjerojatnije ovu CM supercompetition ili ostavio serijsku sa lezajevima nekim...Nego me zanima,bili mogla izdrzat ova serijska radilica sa nekim dobrim lezajevima?Ne pravim puno km godisnje zato sto nemam polozeno,jedino se po selu vozam..
Da,mislio sam neki base,ali radije bih neki midrace...
kos3:
ovaj motorforce racing nije niš jači od mhr replice i ako ga misliš vozit na yasuni r-u, ostavi serijsku radilicu, a lezajeve mijenjaj tek kad proruže, zasto bi ih mijenjal ako nemaju lufta... serijska pia radilica je dost kvalitetna i drži to bez brige...
Maurini-Tuning:
Ma ne zelim sad bas neki jak spuh,dovoljan je Yasuni R ili Malossi replica kao sto sam vec pisao...Zavisi sto tada uleti :)
Lezajeve bih promijenio zato sto je novi kit,a zelim da to dobro funkcionira... Da ne moram rastavljati nakon 500km ;D
steeef:
cm radilica je u rangu rms,brijem cak da sam videl da pise cm na oglasu a dobijes rms takvu istu sa crvenim polutkama.
nebi ju nikad stavil.
ova bgm ima dulju kipnjacu i to ne igra nikak.
walkay:
Ova CM radilica nije su punim polutkama, tako da ja nebi nju. Bolje Motoforce ili BGM, a MHR replika se ne moze mjeriti sa ostalim kitevima po kvaliteti (naravno u klasi), to je nepoderiv kit, a ima snagu sasvim dovoljno za grad. Preko toga je sve kurcenje i bacanje para...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju