Tehnički kutak > Garaža

RUNNER- Makina za svaki dan tuned by Maurini-Tuning

<< < (39/55) > >>

Drnda:
tocno sam na to i ciljao...  :icon_thumright:
ni meni sve nije u potpunosti jasno ( nitko ne zna sve), zato uvijek pitam onoga tko zna oko toga vise i pomalo i ja slazem kockice...

prije sam i ja zurio i na kraju bih samo fush radio, bacao bih lovu u vjetar.. zato i pokusavam reci da i vi nebi prolazili isto sto i ja

Josip:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Siječanj, 2013, 13:42:14 ---tocno sam na to i ciljao...  :icon_thumright:
ni meni sve nije u potpunosti jasno ( nitko ne zna sve), zato uvijek pitam onoga tko zna oko toga vise i pomalo i ja slazem kockice...

prije sam i ja zurio i na kraju bih samo fush radio, bacao bih lovu u vjetar.. zato i pokusavam reci da i vi nebi prolazili isto sto i ja

--- Kraj citata ---

e moj josipe, vecina na pocetku misli da se turpijom noze dobit ko zna sta, a uredno mu se savjetuje kupnja kita i rjesenje svih muka i nas i sebe
ali ne, ocigledno mora ic tim redosljedom, i kad (i ako) ikad nauce, pocmu govorit suprotno od onog sta su u pocetku pricali i serusami sebi u usta

ali dosta o tome, uspamali smo decku temu

Drnda:
nije ovo spam..
turppijanjem gubis elasticnost, prakticki, derati ce se puno vise, ici ce ili nekih 15% bolje ili cak i losije, a povecati ces potrosnju i ucestalost sarafanja po skuteru... ne govori se bezveze kupi kit i budi miran

Grale:
Jbt pa bar za piaggio kupis neki jeftini kit,makar zacvikani za 100-150 kn,daš ga na specijalu,novi klip,makar rms i vozi se ko čovjek

Drnda:
samo cu reci da je lijepo imati turpiju.. imao sam ih i ja i jos ih imam..ali kad nemozes tjedan dana bez sarafanja odvoziti, jednostavno ti se sve to zgadi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju