Tehnički kutak > Garaža
RUNNER- Makina za svaki dan tuned by Maurini-Tuning
Drnda:
samo ti hocu reci da ides nesto tunirati, a dosta osnovnih stvari ne razumijes u potpunosti :icon_thumright:
ako cilindar ima riseve gubis kompresiju koja je kod turpija vecinom najbitnija.. ako ides to peglati sa smirglom, gubis okrugli oblik i dobivas ovalni , a i povecavas zracnost izmedju klipa i cilindra...
a usput i sa sirenjem ispuha si na serijali izgubio sve...
da je sve u sirokome ispuhu 125ccm motori nebi imali RC ventil :hello:
vanjossi:
--- Citat: Maurini-Tuning - 07 Siječanj, 2013, 18:01:42 ---Stigao je multivar od clana dachi...jos jednom mu zahvaljujem na susretljivosti ;D
Znaci,evo trenutnog i konacnog setupa:
-LeoVince ZX
-50ccm cilindar turpijan ispuh (dignut na 21.5mm,siren malo u strane) te ispoliran
-glava prerađena i ispoliran kompresioni prostor
-Weber 12
-dizna 68
-Malossi special belt
-federi kuplunga Malossi bijeli
-centralni piaggio serijski
-zvono serijsko
-kuplung serijski
To bi bilo to...cilindar sam jos malo odradio kao sto sam gore napisao :)
Inace,sto se prijenosa tice skompletiran je i kao nov,a i masina je takva,termogrupa je dobra,cilindar bez riseva itd. :icon_thumright:
slika zasad nema,ali bit ce za par dana,cekam jos dihtunge pa ce brzo paljenje i testiranje :)
--- Kraj citata ---
--- Citat: Maurini-Tuning - 12 Siječanj, 2013, 20:09:18 ---Ma znao sam da ce mi to neko napisat... :icon_biggrin: Pod to "Nema riseva" sam mislio da nema ovoliko riseva kao sto govorite da ima... Naravno da ima riseva,motor je presao preko 40000km i mora imati riseva zato sto je prosao punooo vlasnika,a i slika je losa pa izgleda da ih ima...Probat cu to malo poboljsati sa 2000 papirom...
btw. opet kazem da je cilindar slikan odmah nakon turpijanja...Inace cilindar nije u ovakvom stanju kao sto na slici izgleda :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:omfg:
sretno, vrlo ohrabrujući naslov teme :icon_thumright:
nek ti sredi to tokar brušenjem na specijalu
Maurini-Tuning:
Drnda-A prijatelju,nitko se naucen nije rodio...Tu sam da naucim,nije da ne razumijem,ali priznajem da neke stvari ne znam...Pocetnik sam u svijetu turpijanja i znam da trebam jos dosta uciti...To o smirglanju cilindra nisam znao,ali eto,ti si mi pojasnio pa se to vise nece ponoviti...
Ispuh sam malo taknuo u strane,a dignuo sam ga kako bih dobio nesto na okretajima... Od gornjeg ruba ispuha do vrha cilindra duzina iznosi 21.5mm... :)
Grale,imam ja cilindra na kojem sam poceo oko ispuha raditi,na njemu sam ucio ono,bas obradu kanala itd... a ovaj je za runnera... I opet kazem da cilindar nije u stanju kakvim prilici na slici,ima riseva zbog kojih ja nisam kriv... :icon_thumright:
Drnda:
moj savjet ti je da sada ovaj cilindar obradis najbolje sto znas ( prema kalkulatoru)
i onda odneses na specijalu i kupis novi klip za tu specijalu.. e onda imas super dijel za staviti na skuter :icon_thumright:
Maurini-Tuning:
Jeli mozes dat' link tog kalkulatora kojeg koristis ako nije problem? Inace sam radio otvorenost kanala prema temi clana mmaria73,a i po tome turpijao cilindar :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju